想搵間坐得舒適既cafe與朋友放鬆心情+醫肚餓朋友十分推薦這間cafe, 雖說是在工廈樓上,但其實位於港鐵觀塘站附近, 其他交通工具都方便到達cafe ,身位路痴既我都完全唔擔心搵唔到cafe 進入cafe前先套上即棄鞋套 + 酒精搓手,十分衛生我點了香草薄荷朱古力甜度適中,濃濃既朱古力 配上消涼薄荷,岩哂熱辣辣既夏日,透心涼煙三文魚牛油果配柑橘醬田園野菜沙律:牛油果非常新鮮,沙律菜亦洗得乾淨,令人安心,配料配合酸酸甜甜既柑橘醬,是十分令人開胃既前菜水牛城雞翼:雞翼控必試,即炸香脆,香辣味道十分惹味 酥炸軟殼蟹配竹炭漢堡脆薯:整個漢堡系列好明顯是即叫即整, 先講漢堡,竹灰漢堡包十分香軟包溫明顯有加熱,仍是烘暖的。 軟殼蟹原隻炸上,蟹肉感與炸漿比例剛好, 配合半溶芝士 + 新鮮厚砌片蕃茄, 十分有層次滿足美國豬鞍扒配青檸蘋果醬:入口已是啖啖滿足感, 豬鞍肉質嫩滑,新鮮,有口感。 青檸蘋果醬十分特別,酸酸甜甜十分配合豬鞍肉質。 西班牙燒烤醬烤腩肉:非常出色,廚師既用心完全看得出來,吃得出來。 醃得非常入味,西班牙醬汁被腩肉完全吸收。 腩肉肉質有層次,鬆軟度適中, 沒有油膩感。 另外一讚,c
想搵間坐得舒適既cafe與朋友放鬆心情
+醫肚餓

進入cafe前先套上即棄鞋套 + 酒精搓手,十分衛生

薄荷朱古力 + Ooreo脆脆特濃朱古力

我點了香草薄荷朱古力

三文魚牛油果柑橘醬田園野菜沙律

煙三文魚牛油果配柑橘醬田園野菜沙律:

水牛城雞翼

水牛城雞翼:
雞翼控必試,即炸香脆,香辣味道十分惹味

炸軟殼蟹 ,手工竹炭漢堡 配脆薯

酥炸軟殼蟹配竹炭漢堡脆薯:
包溫明顯有加熱,仍是烘暖的。

美國豬鞍扒 配青檸蘋果醬

美國豬鞍扒配青檸蘋果醬:

西班牙燒烤醬烤腩肉:
腩肉肉質有層次,鬆軟度適中, 沒有油膩感。

另外一讚,cafe竟有400次咖啡,緊貼潮流

炸軟殼蟹 ,手工竹炭漢堡 配脆薯
美國豬鞍扒 配青檸蘋果醬
  • 薄荷朱古力+Ooreo脆脆特濃朱古力
  • 美國豬鞍扒配青檸蘋果醬
  • 炸軟殼蟹,手工竹炭漢堡配脆薯
  • 薄荷朱古力+Ooreo脆脆特濃朱古力