2018-03-27
最近沉迷左玩overcooked👩🏻🍳係咁燒牛扒又燒廚房😂。搞到好想食韓燒,真實體驗下😬希望唔好燒著人間舖頭!😄一直對於韓燒不太感興趣,因為以前食過好多既質素都好麻麻。都係d普通凍肉店既質素咁。所以好少食。經朋友介紹下,就去左呢間食。話信心保證,又抵食又好味喎!餐廳就係尖咀婚紗街個條街,好昜搵到。環境都幾大,同坐得好闊落,夠哂舒服。夜晚時段都係$218。佢唔止包燒烤野食同野飲,仲可以叫佢啲小食炸物,一鍋鍋既湯,石鍋飯,好多款既韓國料理食。哇……又真係幾抵喎!😎仲有個升级優惠,朋友話一定要叫:只加多$38,就可以任點 熊本和牛🐄,特级牛頸肉,肉眼扒,皇者牛扒骨,🐽黑毛豬腩,海鮮 帶子,帆立貝,羊架🐐,虎蝦!真係好正!😍😍太吸引,即刻叫哂黎食!!☝坐底左,佢會俾六種既前菜我地食,開開胃先!不得不讚,呢度既 泡菜,又真係唔錯!佢唔會好酸又唔會話好鹹好辣。岩哂香港人既口味!真係好開胃!😉食完又食..汽水飲品係自助吧,可以任飲🍷啲野好快就黎,而且唔會話漏單。🐐羊架:好少可以燒羊加食!!d羊架又幾大隻,而且又幾好味喎!!唔會話好大陣穌味!☝推介。😍係熊本和牛呀!🐄啲雪花紋好靚,唔洗話燒得好耐就食
希望唔好燒著人間舖頭!😄
經朋友介紹下,就去左呢間食。話信心保證,又抵食又好味喎!
餐廳就係尖咀婚紗街個條街,好昜搵到。
環境都幾大,同坐得好闊落,夠哂舒服。
夜晚時段都係$218。
哇……又真係幾抵喎!😎
仲有個升级優惠,朋友話一定要叫:
真係好正!😍😍
太吸引,即刻叫哂黎食!!☝
坐底左,佢會俾六種既前菜我地食,開開胃先!
不得不讚,呢度既 泡菜,又真係唔錯!
汽水飲品係自助吧,可以任飲🍷
啲野好快就黎,而且唔會話漏單。
😍係熊本和牛呀!🐄
啲雪花紋好靚,唔洗話燒得好耐就食得!
食落係口有入口即溶既感覺,油脂流出,牛味好重好香😋
🐄特級牛頸肉 :都好味!啲肉好嫩。
🐮肥牛:有脂肪分佈岩岩好,唔會話好肥好瘦。😄
牛仔骨 ,皇者牛排骨 🐮都一定要試!
食落好惹味,調味調得好。燒落好香,而且唔會話好韌好難咬開!好味 😊
🐄肉眼扒,唔洗多講。睇佢d紋都知佢好味!😍
薄切,好昜入口。
而且食韓燒最緊要就係要包生菜食,先無咁膩!
佢d生菜塊塊都夠大塊,又綠又多水份,唔係啲爛生菜。岩哂拎黎包肉食😉😉
雞翼 🐔都好大隻,唔會話好瘦無肉!
燒出黎,好味!☝
海鮮方面:我最鐘意食帆立貝同帶子!!☝正!
好新鮮大粒。仲落左d蒜蓉調味。食落好香,夠入味😋
熟食推介:
一定要飲佢d湯,好解膩的!!
叫左人參雞湯同牛尾骨粉絲湯!
熱辣辣,好濃味。😋👍
煎銀雪魚🐟都一定要食!☝☝☝
燒到成塊金黃色,個魚皮好好味,好脆!
個肉煎到外脆肉嫩!好香👃👃
仲有好多熟食,不能盡錄。😂
今次我朋友真係無介紹錯,食到我好飽!!
好滿足🌝