放題總共有4個級別。我哋揀咗LV3 ✨120分鐘澳洲和牛海鮮放題✨($488/位)。一月份送DIY和牛壽喜燒。其他月份都有嘢送㗎。LV3有超過128種食品任食,款式多到試唔晒。一開頭會送上拼盤,包括九款牛肉同埋四款海鮮。比較推介澳洲和牛上級牛胸腹,脂肪比例啱啱好,軟嫩得來唔會太油膩。另一款我哋比較鍾意嘅係煙燻壺漬封門柳。封門柳吸收晒醬汁嘅甜味。而且有醬汁嘅糖分,所以容易燒到有少少焦香。整體海鮮嘅質素都幾好。估唔到咁大隻嘅鮑魚都係任食。QR code落單嘅照燒帆立貝同原條魷魚筒都唔錯。尤其係魷魚筒,好容易就燒到香口。佢哋仲有唔少小食,過下口癮一流。我哋encore咗黑椒炸雞軟骨。雞軟骨細細粒,炸得特別香口爽脆。吉列炸蝦、焦糖甘薯就係一般放題質素。自助區仲有日式前菜、沙律、甜品、飲品、爆谷、雪糕。Encore咗抹茶軟雪糕,食落去同上星期喺日本食嘅差唔多🤣🤣🤣。建議試埋DIY Guu.燒肉可頌。估唔到牛角包加埋燒肉、沙律菜、醬汁真係幾夾🤫。
一月份送DIY和牛壽喜燒。其他月份都有嘢送㗎。

自助區仲有日式前菜、沙律、甜品、飲品、爆谷、雪糕。