2021-01-13 81 瀏覽
呢間餐廳嘅生蠔好出名🥰 嗰日同朋友咁啱行開嗰頭就諗住試下😋 入到去見到餐廳仲推出左抗疫午市套餐,有飯、意粉同薄餅選擇,超級抵食😍燴龍蝦忌廉意粉 $99意粉嘅軟硬度適中,而且十分掛汁😍忌廉汁好香濃好creamy,食落每條意粉都沾滿忌廉汁😋龍蝦仲有成五至六舊🤩龍蝦肉爽口彈牙🦞呢個價錢都可以食到呢個質素,真係抵讚🥳👍松露什菌風味薄餅 $89呢個Pizza比較薄身 pizza🍕餅皮焗得好香脆🤤pizza表面加左好多芝士,超邪惡呀🤤😈松露嘅份量一啲都唔吝嗇,一上碟嘅時候已經聞到好香嘅黑松露香🤤加埋面頭嘅什菌,小編食得好滿足呀😋因為小編都唔太知啲生蠔有咩唔同😆 店員特意推薦左幾款唔同size嘅生蠔比我地🤤仲好細心將啲蠔由淡到濃味順時針擺放☺️🦪生蠔🦪Honey Point(US) $34/1呢款生蠔比較細,入口都幾creamy,加埋檸檬汁調味就啱啱好😋Lambert No.2 $42/1呢款生蠔稍為比Honey Point大少少,係小編最愛嘅一款🥰 肉身爽口之餘,味道都好鮮甜🤩Gillardeau No.0 $42/1呢款係三款裏面最大嘅一款🥳真係大到要分兩啖先食到🤣生蠔海水味最濃,肥美飽滿,唔需要

燴龍蝦忌廉意粉 $99

松露什菌風味薄餅 $89

生蠔🦪
Honey Point(US) $34/1

Lambert No.2 $42/1

Gillardeau No.0 $42/1
呢款係三款裏面最大嘅一款🥳真係大到要分兩啖先食到🤣生蠔海水味最濃,肥美飽滿,唔需要加任何嘅調味都足夠😋

蠔灣 (金巴利道) (尖沙咀)
📍尖沙咀金巴利道73號新業廣商業大廈地下A舖

抵食指數:😚😚😚😚😚😚😚😚/10