2019-03-07
#LuBie尖沙咀#LuBie日式#LuBie 燒烤呢間日式燒肉店坐落於金巴利道,位置上都幾方便幾近地鐵站。係店外望入去間店裹面既烤爐同個抽油煙既管都幾日式,貌似幾唔錯。一入到去就會見到有包圍巾俾你,避免肉汁彈左落衫度。侍應亦會馬上送上茶同點肉食既醬汁俾你,服務上都幾好幾殷勤。🥩特上牛胸腹肉午市套餐🔽Lunch set 黎講 呢個價位稱唔上係平,因為份量唔係話好多,但對於附近返工既上班族 辦公室工作既人士黎講就絕對好夠飽。套餐除左有肉之外,仲包埋有前菜 湯 沙律 飯 餐飲等。沙律就揀左薯蓉沙律,薯蓉裹面mix 左啲紅蘿絲,再加啲麻醬咁,味道正常。🔽碟牛胸腹肉既肉質都幾靚 肥瘦比例唔錯,可以見到啲肉既紋理同油脂。一碟大約十片左右 唔係好薄既 厚度都ok,燒完都唔會點縮水。味道方面 肉味好出 唔似係雪藏肉,肉質都好嫩 無渣,肉既質量好好 絕對無令我失望。🏠牛繁📍尖沙咀金巴利道40號MW plaza地下#hkig#hkfood#foodpics#foodblogger#instafood#foodies#cuisine#foodshare#foodgasm#foodphotography#h
🥩特上牛胸腹肉午市套餐
🔽
🔽
🏠牛繁
📍尖沙咀金巴利道40號MW plaza地下
#hkig#hkfood#foodpics#foodblogger#instafood#foodies#cuisine#foodshare#foodgasm#foodphotography#hkfoodie#foodseekerlu_bie#吃貨#相機食先#美食#香港美食#尖沙咀美食#食好西#牛繁