2022-05-30 45 瀏覽
近年香港越嚟越多任食燒肉,半年前食過和牛燒肉一郎,覺得佢食物質素真係唔錯,所以今日再去encore~大部分食物都係用手機落單,落完單會係運輸帶送上,非常方便👍🏻 而自助吧有各式各樣嘅飲品、沙律同甜品!太餓關係先叫少少熟食暖下胃先~ 佢地嘅熟食質素都唔錯!▪️海帶湯一落完單隨即送上,熱辣辣,海帶湯面有麻油,飲落更香口▪️日式炸雞烤粉唔厚而且雞肉嫩滑,配上蛋黃沙律醬▪️海蝦蝦都幾大隻,肉質彈牙▪️醃漬牛肋肉 | 美國牛肋肉 | 一口牛 | 美國牛里脊肉牛里脊肉牛味較重,而牛肋肉油花較豐富,口感較嫩!一口牛牛味都好濃郁,燒兩燒就食得喇!醃漬牛肋肉醃得好入味,甜甜地肉質鮮嫩!整體牛肉都好高質,性價比好高~甜品選擇超多,大量日本製造嘅雪條,仲有好多自家製嘅布甸,真係好吸引,食咗好多件,值回票價!

▪️海帶湯
一落完單隨即送上,熱辣辣,海帶湯面有麻油,飲落更香口

▪️日式炸雞
烤粉唔厚而且雞肉嫩滑,配上蛋黃沙律醬

▪️海蝦
蝦都幾大隻,肉質彈牙