又黎到世紀大難題:今晚食咩好?難得黎到莊士倫敦廣場,心血來潮,決定食十樓呢間好出名既蒲頭島。踏進門口,已經聞到一陣燒烤既味道,好吸引,不過老公話吾好眼闊肚窄,所以我地只叫左C2 龍蝦🦞鮑魚海鮮拼盤+ 任飲任食火鍋🍲配料放題🥢(半放題)*姐係海鮮拼盤無得REFILL💪🏽沒有加錢網燒。一坐低豐富海鮮🦞龍蝦鮑魚拼盤上菜,嘩!龍蝦🦞:份量十足,龍蝦🦞頭多膏,好香!配埋我地簡既沙嗲湯底就好似喇沙味咁,蝦身爽彈無比。鮑魚:好煙韌,食得出好新鮮,❤️大大隻帶子/元貝:見到個size 已經嚇親,膏的部分估好大範圍,好鮮甜呀🙂大蝦🦐:色澤吾錯,大大隻彈牙爽口,一大啖咬落去,爽!花甲:一隻已經有掛咬,煙煙韌韌,鮮甜🥰青囗:比較細仔,碌完之後更加縮水, 一般蜆:好飽滿,細細隻先清甜。佢呢到係採用掃QR CODE 落單,仲有提供免費WIFI,方便快捷,方便怕羞仔吾洗出聲落單😂湯底都有好多款,連莞荽控皮蛋,蕃茄薯仔,木瓜雪燕美容鍋等等。而我地簡左沙嗲味,夠重口味。仲可以簡不同丸類、肉類、部份海鮮(蝦),最估吾到仲有花彫田雞,好少餐廳提供。牛肉:滑嫰,碌一碌十秒食得,牛香濃郁,色澤雪花紋分佈平均🥩吾夠食出面仲有大雪
又黎到世紀大難題:今晚食咩好?

一坐低豐富海鮮🦞龍蝦鮑魚拼盤上菜,嘩!

鮑魚:好煙韌,食得出好新鮮,❤️大大隻

大蝦🦐:色澤吾錯,大大隻彈牙爽口,一大啖咬落去,爽!

花甲:一隻已經有掛咬,煙煙韌韌,鮮甜🥰

青囗:比較細仔,碌完之後更加縮水, 一般

蜆:好飽滿,細細隻先清甜。

牛肉:滑嫰,碌一碌十秒食得,牛香濃郁,色澤雪花紋分佈平均🥩

吾夠食出面仲有大雪櫃,可以任拎蔬菜🥬類,粟米,秋葵,芋頭等,甚至有炸物任夾,炸燒賣,薯條🍟,炸雞🍗都有,應有盡有,一定有樣中你口味。

上菜速度快,沒有漏單情況,真心值得一讚👍🏽

甜品: 🍮有雪燕任食💋好清甜,似冰糖燕窩🐦,此外仲有乳酪任食,仲可以自由加TOPPING!

總結:一人埋單300 都吾洗,只食海鮮🦞🦑🦐都回本,而且火鍋🍲配料款式多,好滿足,會再光顧🥳

2019-08-10
  • 是日海鮮