2020-11-09 110 瀏覽
以往去呢一類型既cafe都係貪可以坐得耐同埋影相靚可以用黎呃like 對佢地既食物質素都唔會有太大期望 所以今次真係好大驚喜 因為呢到除左環境靚之外 野食都好好食我地兩個人叫左「日式芝麻醬沙律」、「特式雜菌燴飯」、「焗磨菇雞肉酥」同埋「蜜糖芥末雞翼」黎share 每款食物都係一百蚊樓下 真係好抵食 而且味道仲好好 拍得住出面唔少西餐廳!「日式芝麻醬沙律」:d菜好新鮮爽脆 配埋日式芝麻醬 開胃又健康「特式雜菌燴飯」:味道濃郁 口感creamy 「焗磨菇雞肉酥」:個外皮焗得好鬆脆 內裡卻仍然保持juicy 好食到停唔到口「蜜糖芥末雞翼」:炸到香口既雞翼配上醒胃既蜜糖芥末 好香好惹味 係非常出色既小食而飲品我就叫左杯凍既「百香果四季春茶」 都係唔錯既選擇!咁樣食下野飲下野傾下計玩下boardgames就過左個輕輕鬆鬆既下午 寫意到呢!已經諗好左疫情好轉之後會約埋成班friend出黎!

「特式雜菌燴飯」:味道濃郁 口感creamy

而飲品我就叫左杯凍既「百香果四季春茶」 都係唔錯既選擇!

已經諗好左疫情好轉之後會約埋成班friend出黎!
百香果四季春茶
日式芝麻醬沙律