2023-01-08
今日去左太子食lunch 見到呢間 八不 係新開既日本菜呀🤩 咁就入去試下啦~ 好快有位 入到去坐低店員就比左個QRcode我哋自己落單啦 Menu有好多唔同既組合同埋小菜飲品等等 有埋圖片睇住黎落單👍🏻 日木Tominaga神戶100%蘋果汁 $16日木Tominaga神戶100%葡萄汁 $16飲品方面係真係日本黎架🤩 飲得出係真係有純果汁而唔係淨係加糖 讚👍🏻 吉列廣島蠔赤面(3本) $98赤麵套餐亦都有唔少嘅選擇 咁今次就揀左赤麵 赤面即係蕎麥麵 好健康 仲有啲海藻櫻花蝦 同埋揀咗傳統赤麵湯 好味呀🤤炸蠔有3大隻 全部都係岩岩炸好就拎上 熱辣辣 咬開啲蠔肥美大隻👍🏻仲有個洋蔥同埋茄子嘅天婦羅 好食又豐富😋 吉烈千層䐁鳥冬 $98呢個烏冬套餐就揀左吉列千層豚 入面係五花豚肉捲埋一齊 咬落仲有肉汁添呀 烏冬但係有咬口 今次揀左日式辛辣湯 味道唔算好辣 仲好似有少少蕃茄味 好滋味呀😌 整體來講 呢間 八不 環境舒適 食物質素唔錯 店員服務態度好好 一定會再嚟試其他野食呀😬
好快有位 入到去坐低店員就比左個QRcode我哋自己落單啦
日木Tominaga神戶100%蘋果汁 $16