2025-03-10
搵一間有佈置既餐廳唔多,今次我簡得好好,食完好滿意!只要係當月生日就可食Birthday Menu,$368 6道菜,推介烤戰斧豬排!🤤Birthday Menu $368🐟Tuna Tartare Mini Cone 吞拿魚他他迷你脆筒鮮甜吞拿魚,配脆筒口感好豐富🥗Daily Salad 煙三文魚沙律新鮮沙律菜加煙三文魚,份量好大🥣Daily Soup 磨菇湯超濃郁磨菇湯,好味🍝Daily Pasta 青醬大蝦意粉迷你版意粉但一D都唔少,意粉好香,佈滿青醬同橄欖油,好出色🐷Grilled Pork Tomahawk 烤戰斧豬排豬排好香炭燒味,肉質好軟好juicy,薯仔配菜唔少,薯仔表面焦脆好食🍰Daily Dessert Tiramisu幼滑creamy好味,細細份好足夠,食到呢到已經極飽🐮Charcoal Grilled Angus Rib Eye 炭燒安格斯肉眼扒 $438肉眼扒超大份,我地差D食唔哂呀,味道唔錯但Birthday Menu更出色抵食🧃Chocolate $48🧃Grapefruit Juice $48香濃朱古力,不太甜唔錯
Birthday Menu $368
鮮甜吞拿魚,配脆筒口感好豐富
🥗Daily Salad 煙三文魚沙律
新鮮沙律菜加煙三文魚,份量好大
🥣Daily Soup 磨菇湯
超濃郁磨菇湯,好味
🍝Daily Pasta 青醬大蝦意粉
迷你版意粉但一D都唔少,意粉好香,佈滿青醬同橄欖油,好出色
🐷Grilled Pork Tomahawk 烤戰斧豬排
🍰Daily Dessert Tiramisu
幼滑creamy好味,細細份好足夠,食到呢到已經極飽
🧃Chocolate $48
🧃Grapefruit Juice $48
香濃朱古力,不太甜唔錯