2019-06-15 1686 瀏覽
呢間居酒屋既串燒水準真係吾錯!特別係牛舌,不論口感同味道都好正!👍🏻佢啲燒扒類都正!全部都燒到5-6成熟!燒粟米佢會配埋自家製既香草牛油比你搽尼食,真係香勁勁勁多🤤👍🏻相當出色嘅仲有燒手打墨魚餅配明太子醬,個墨魚餅幾彈牙,而最突出嘅就係個明太子醬,真係有勁多明太子😍👍🏻炸物方面呢度嘅炸𩶘魚同炸多春白飯魚都好好食,全部火喉都恰到好處,炸野吾會太油!不過略嫌炸多春白飯魚個炸漿吾夠鬆脆,同埋放一陣就”林”,有待改善🙈但個白飯魚超級多春,好正!送酒一流!另外,中意食鵝肝嘅可以試鵝肝蛋飯,件鵝肝幾厚🤤店員會幫你撈混晒佢地尼食,唔想撈混既記住要講聲😛不過自從轉咗師父之後,有部份串燒我覺得差咗,例如燒雞心同雞腎都有陣不太討好嘅雞羶味,雞掌肉又太咸,厚燒牛舌雖然都仲係好食嘅,但都真係冇之前咁出色,有少少失望...雖然相比之前真係差咗少少,但以香港日式居酒屋嚟講,呢間嘅出品都仲算係中上,而且座位方面又唔會太逼,坐得幾舒服!鍾意食日式串燒,又想搵個地方同朋友飲下啤酒吹下水,呢度絕對滿足到你😚記住記住!必食佢既燒牛舌!真心夠厚夠味又夠爽!😍👍🏻
呢間居酒屋既串燒水準真係吾錯!

記住記住!必食佢既燒牛舌!真心夠厚夠味又夠爽!😍👍🏻
  • 燒手打墨魚餅配明太子醬