2023-10-22 49 瀏覽
最近係IG到見到好多人去食呢間燒肉,燒肉控既我就梗係去試下啦!天花板上面掛左好多紅白藍色既波波,好有日本既感覺呀!員工服務亦好好,會介紹肉既款式俾我地。另外,食物方面整體都好出色,和牛入口即溶,岩哂同班友一齊食燒肉飲啤酒吹下水。🟣厚牛舌 牛舌比想像中厚,食落好有咬口仲好彈牙軟熟,鍾意食牛舌既朋友可以叫!🟠蔥山薄牛舌牛肉味出,薄燒軟嫩,可以自行加D蔥令到更香口。🟡A4肩胛赤身重點推介呢個A4牛,雪花分佈均勻,食落去有入口即溶既感覺,又唔會好油膩。🟢薄豬腩豬腩上面鋪滿左蒜蓉汁,燒既時候已經聞到好香,而豬肉味濃但唔會有騷味,好食!🟣牛油鹽蒜元貝另外想食海鮮,就叫左元貝。元貝好鮮甜,亦好彈牙軟熟🔵殿堂玉子飯入面有紫菜絲、溫泉蛋、飯素同埋燒汁,撈埋左一次食好香口,燒汁味道甜甜地又唔會過咸,配埋燒肉食一流!🟣明太子撈烏冬伴月見烏冬入面有有溫泉蛋、紫菜碎、蔥花粒同埋明太子,我本身就好鍾意食明太子,所以呢個組合加埋一齊真係無得輸。溫泉蛋蛋汁濃同好香蛋味撈埋一齊食好出色!🔴飲品: 熱情的沙漠 &花粉情綿食燒肉一定要飲野既,第一杯叫左熱情的沙漠 ,佢係由百香果主打製成既梳打,味道酸酸甜甜可以一解油膩感。而

🟣厚牛舌

🟠蔥山薄牛舌
牛肉味出,薄燒軟嫩,可以自行加D蔥令到更香口。

🟡A4肩胛赤身

🟢薄豬腩

🟣牛油鹽蒜元貝
另外想食海鮮,就叫左元貝。元貝好鮮甜,亦好彈牙軟熟

🔵殿堂玉子飯

🟣明太子撈烏冬伴月見

🔴飲品: 熱情的沙漠 &花粉情綿
食燒肉一定要飲野既,第一杯叫左熱情的沙漠 ,佢係由百香果主打製成既梳打,味道酸酸甜甜可以一解油膩感。而另一杯花粉情綿係柚子蜜梳打,上面有玫瑰花瓣點綴,好飲又岩哂打卡。