依間位於將軍澳既餐廳主打和牛燒肉放題,係香港有4間分店,除左食物種類有好多選擇之外,特別既係餐廳仲採用全港首創燒肉新幹線智能化送餐服務,點完野食好快到又方便!🥩🇯🇵🤍Course C 日本產黑毛和牛($598)有A-D course可以揀,我今次揀左course C,有和牛里脊肉,和牛薄炙里脊肉,和牛薄炙壽喜燒里脊肉(配溫泉蛋😍)同和牛牛肉角切(一口牛),精選牛肉25款,牛肉刺身,生牛肉壽司,日本豚肉,雞肉同海鮮,出面仲有自助沙律吧,飲品同甜品是日寶箱係當日新鮮即切而且提供既部位每日都會吾同,個日我去係西冷和牛,西冷既油花分佈平均,紋理好靚食落去油脂豐富而且肉味濃郁好好食🥹除左和牛之外,牛舌配岩鹽/燒汁食口感彈牙有咬口,而且平時食燒肉放題好少會有生牛肉壽司同生牛肉刺身,都好值得一試!建議大家可以叫碟生菜包住和牛食,咁就感覺無咁油膩🥰

Course C 日本產黑毛和牛($598)

2022-08-09