2022-01-21 42 瀏覽
每次去到將軍澳新都城中心,行過呢間和牛燒肉一郎都會唔覺意望一望門口隻黑色牛牛🤣而每次都有唔少人係門口排隊,所以都仲未有機會食到。而家夜晚禁堂食,再咁落去遲下可能lunch都冇得食添🥲所以而家就拿拿臨走去試下先。和牛燒肉一郎有6款燒肉放題選擇,最平$198就可以食到!而當日我哋揀咗Course D澳洲和牛放題,都只係$498一位🤤,任食和牛嚟講都算幾合理。餐廳融合咗日本新幹線送餐路軌設計,用手機點餐後食物就會自動送到!冇諗過食和牛燒肉放題都有咁嘅服務🤣。。🔘澳洲和牛燒肉放題 | $498 (Weekday)評分: 🌕🌕🌕🌕🌑評語: 澳洲和朱放題提供唔少選擇俾大家,淨係澳洲牛肉都已經有5款,另外仲有超過10款嘅美國牛肉提供,講真果句我試唔晒咁多款牛肉🤣而且仲有日本雞肉、豚肉、炸物、壽司、海鮮提供,行出去仲有沙律吧、甜品區、雪條櫃、飲品區,除非你幾日唔食嘢,否則真係好難試得晒🤣職員首先會奉上一個和牛拼盤,當中包括四款和牛同兩款澳洲牛,全部脂肪分布都好平均🤤當中最為推介嘅一定係和牛牛肋肉😍燒至5分熟後加少少燒肉汁食,牛肉有種溶化嘅口感,一咬就斷開,完全冇韌嘅感覺!而和牛里脊肉就最有牛味!可能肉

澳洲和牛燒肉放題

🔘澳洲和牛燒肉放題 | $498 (Weekday)
評分: 🌕🌕🌕🌕🌑

職員首先會奉上一個和牛拼盤,當中包括四款和牛同兩款澳洲牛,全部脂肪分布都好平均🤤當中最為推介嘅一定係和牛牛肋肉😍燒至5分熟後加少少燒肉汁食,牛肉有種溶化嘅口感,一咬就斷開,完全冇韌嘅感覺!而和牛里脊肉就最有牛味!可能肉質較實有咬感嘅關係,牛肉味非常突出!

炸物全部即叫即炸,海鮮亦都好新鮮,扇貝夠晒大粒!值得一提嘅係雪條櫃😍提供6款日本明治&樂天雪條,呢一樣真係好少見!

🔻將軍澳寶琳站呀唔好去錯!
🔻佐敦、銅鑼灣、將軍澳都有分店
🔻放題120分鐘時間
推介指數: ⭐⭐⭐️⭐️