2019-09-04 76 瀏覽
任食同埋質素好似永遠都係對立面咁,好難取得平衡。而我覺得呢間倫哥可以好好平衡兩方面。任飲飲品選擇都算多,有港人成日飲嘅可樂。最有心嘅係有自家製檸檬薏米水!(左下角)個set按人頭有花膠同埋鮑魚,喺雞煲同埋火鍋未準備之前已經上枱。用黎醫肚,非常富貴,味道口感亦唔錯!亦都係按人頭嘅嘅刺身船,質素ok!喺火鍋店食到有驚喜!未食火鍋之前係雞煲,有朋友嘅關係嗌咗少辣,不過都幾惹味!雞件大小適中!環境都闊落乾淨!食完雞煲之後就嚟打邊爐嘅海鮮配料,份量同埋質素都好好!推介!個人欣賞個蟹,因為出街打邊爐少d有得食。蝦亦幾好, 新鮮彈牙!呢個牛肉係正嘅。無雪味,牛味十足,脂肪同肉分佈平衡,可惜冇得任叫,想再食就要畀錢呢個就係任叫list,種類足夠有餘,事關之前已經食咗好多嘢,所以其實叫多四五款就已經夠曬!旁邊有大型u字枱,適合一大班朋友嚟打邊爐!熱熱鬧鬧唔會逼!最後嚟咗個甜品,係椰汁燕窩。燕窩份量都唔少,椰汁又唔係好甜,係個完美嘅ending!

任飲飲品選擇都算多,有港人成日飲嘅可樂。
最有心嘅係有自家製檸檬薏米水!(左下角)

亦都係按人頭嘅嘅刺身船,質素ok!喺火鍋店食到有驚喜!

環境都闊落乾淨!

旁邊有大型u字枱,適合一大班朋友嚟打邊爐!熱熱鬧鬧唔會逼!