2020-01-10 48 瀏覽
好耐都無食過台式麻辣火鍋啦 今日放咗工突登同男朋友黎呢到 呢到環境都幾寬敞 唔會話好焗我地坐底之後就揀左個夫妻鴛鴦鍋 分別係麻辣鍋同酸菜白肉鍋 男朋友唔係話好食得辣 於是最後揀左小辣 整體黎講湯底唔會話好重口味 可以筆黎飲~ 湯底配料十分豐富 有勁多鴨血同白肉 鴨血每舊都勁大 而且一d腥味都無 推介推介!不過略嫌酸菜白肉無咩酸味同埋小辣好似無咩辣味 下次會試下中辣!至於食物方面 我地都點左唔少 其中澳洲肉眼同鱔片都好高質! 牛肉肉質唔會話好孩 而鱔片都好新鮮好嫩滑 ~仲有唔少得打bino每次必點炸魚皮 見到呢到有黃金炸魚皮就試下啦 份量都幾多 鹹蛋黃再濃味d就好啦 另外松露丸味道都幾唔錯 半份有四粒 粒粒都勁大 食落有松露香味我地仲叫左桂花蚌同炸響鈴 桂花蚌口感都幾爽滑 響鈴則普普通通 🤔整體黎講味都幾正宗 有機會下次會帶朋友黎食😊😊

整體黎講味都幾正宗 有機會下次會帶朋友黎食😊😊