2023-06-28 109 瀏覽
呢間響尖沙咀樂道嘅台式火鍋放題,多次經過都心思思,呢晚終於有機會試咗。吃到飽套餐有牛御品同牛殿品選擇,鍾意食海鮮嘅,我哋點咗貴少少嘅牛殿品 ( $589一位),120分鐘任點任食。餐廳地方寬敞,環境舒適,食品選擇亦都好多。湯底有十款選擇,我地清清地點咗柴魚昆布鍋。 餐單入面嘅選擇都有唔少牛部位,當中鹿兒島A4黑毛和牛同澳洲M9和牛肩胛肉質素相當高,入口嫩滑,牛味濃郁。其他牛肉包括美國封門柳、安格斯牛板腱等,質素都非常之好。除咗肉類外,個餐亦包咗個海鮮拼盤,有北海道大元貝、蠔、大蝦,蜆等。海鮮夠哂鮮甜,新鮮好味。仲有兩粒棒球貢丸,非常巨型,入口彈牙。 餐廳用QR code點食物,入面選擇多,包括有各牛豬雞等肉類、台式小食、炸物等。出面嘅自助區亦有多款菜類,餃類、丸類及小食選擇。 飲品包括多種自家制茶飲,感覺健康。甜品除咗Haagen dazs雪糕,仲有個台式甜品自助區,可以自選紅豆、涼粉、芋圓、寒天、愛玉、薏米等,再加黑糖,花奶食,味道好正。 呢個價錢包咗高質和牛之餘,仲有多款海鮮,環境寬敞,兩小時可以慢慢食、慢慢嘆,值得推介。

仲有兩粒棒球貢丸,非常巨型,入口彈牙。

呢個價錢包咗高質和牛之餘,仲有多款
海鮮,環境寬敞,兩小時可以慢慢食、慢慢嘆,值得推介。