2023-03-12
Lab Eat Bistro樓高三層,一共提供約150個座位。以紅磚牆及木系為主調,整體裝修行工業風,好有格調。今晚來一個半自助晚餐🫶🏻每人大約3百幾蚊,包左main同自助餐吧。可以選擇加錢額外配小食同飲品。✨勁量牛肉雙層芝士漢堡真係好勁量🫣用上約200克既手打牛肉,厚度十足,味道非常濃郁多汁。配上蕃茄、生菜同半溶芝士,真心大力推薦💛如果薯條可以再香口啲就更完美🙌🏻✨美國穀飼天然牛板翼扒呢個係要額外加$188既item,不過值得加。☺️牛板翼係梅花肉中心既部分。Order左Medium,切開顏色粉嫩。咬落肉質柔軟多油花,好多肉汁,讚🙌🏻伴碟既薯蓉好香好幼滑,而雜菌好香牛油味。Buffet Bar選擇雖然唔算多,但質素不錯🙌🏻時令海鮮有蝦同青口,兩者都好鮮甜。大大力推焗韓式椰菜花💜焗椰菜花配上泡菜醬汁,第一次食呢個組合,相當惹味🤤煙三文魚、炸薯條、炸饅頭、芝士拼盤同沙律。甜品有蛋糕、macaron同Häagen-Dazs☺️(有我最愛既咖啡味🥰🥰)加配返杯酒就更chill。老公飲Sparkling Wine,我飲White Wine,Perfect🫶🏻
可以選擇加錢額外配小食同飲品。
✨勁量牛肉雙層芝士漢堡
如果薯條可以再香口啲就更完美🙌🏻
✨美國穀飼天然牛板翼扒
呢個係要額外加$188既item,不過值得加。☺️
伴碟既薯蓉好香好幼滑,而雜菌好香牛油味。
Buffet Bar選擇雖然唔算多,但質素不錯🙌🏻
時令海鮮有蝦同青口,兩者都好鮮甜。
煙三文魚、炸薯條、炸饅頭、芝士拼盤同沙律。
加配返杯酒就更chill。