2022-07-22
早幾日一行兩人去咗新都城嘅和牛燒肉一郎食燒肉放題!真係超期待超開心🥳今日我哋就試咗一個中價位嘅B套餐,其實食物嘅選擇已經好多㗎喇所以我哋都唔係可以食得晒全部嘅款式😎呢度佢會用咗一個高速列車送食物嘅方式,當音樂響起嘅時候呢佢就會提示你要去開門攞嘢食㗎啦除咗可以喺QR code點一啲你想食嘅肉同埋涼拌小菜,麵類飯類之外,出面仲會有一個沙律吧,同埋各式各樣嘅飲品就好似蘋果汁橙汁佢仲有一啲排毒水嘅亦都有汽水等等,當然佢都會有甜品供應啦最特別嘅係佢會有部爆谷機首先一上碟嘅一個舟盛合非常之打卡able !!佢當中包括左一啲唔同牛嘅部位嘅肉類啦雞肉豬肉亦都有海鮮🦞客人仲可以喺手機Apps裏面點算一啲令自己想食嘅肉類,個人來講就最推介係佢嘅牛舌!牛味好香濃又唔會un而且經理話俾我哋聽佢哋嘅牛肉全部都係無添加冇經過任何醃製剩係得鹽同埋黑椒可以食到牛嘅最原始嘅味道!燒完之後再點一點佢哋嘅燒肉醬汁簡直係一流呀!除咗各式各樣嘅牛肉之外佢哋都會有海鮮供應當中就包括左魷魚帶子廣島號等等每一款都好新鮮好大隻呀!而且配料方面,餐廳亦都提供左唔少一啲比較韓式同埋日式嘅菜式就例如韓國冷麵紫菜包飯炸天婦羅等等,不過佢都有一
除咗可以喺QR code點一啲你想食嘅肉同埋
首先一上碟嘅一個舟盛合
非常之打卡able !!佢當中包括左
一啲唔同牛嘅部位嘅肉類啦雞肉豬肉亦都有海鮮🦞
而且配料方面,餐廳亦都提供左唔少一啲比較韓式同埋日式嘅菜式就例如韓國冷麵紫菜包飯炸天婦羅等等,不過佢都有一啲係牛肉刺身嘅料理呢一個令我大開眼界!
我試咗佢呢一款係生牛肉芝士壽司🍣竟然比我想像中嘅好食,成個口感好豐富而且佢嘅生牛肉一啲都唔會好鞋,又唔會好油膩!
而我覺得佢最值得欣賞嘅地方係佢哋竟然有提供免費嘅生菜!就可以比客人包住個燒肉一齊食
食到咁上下梗係要食甜品啦餐廳提供嘅甜品係好多種唔同嘅選擇嘅有佢哋自家製㗎啦亦都會有唔少嘅日本空運嘅雪條!
簡直係大滿足呀!
最後都要讚下呢一度嘅員工服務態度非常之好我好主動問你究竟食物嘅質素如何亦都好細心咁樣幫客人去燒肉