2023-05-01 105 瀏覽
一直都係鍋霸的忠粉,一頭半個月就會去食一次。知道銅鑼灣最近開左分店,就趁著今日去開姜濤灣試下!我地揀左全日吃到飽既套餐,選了Prime Grade牛肩胛套餐😛台灣麻辣牛肉涮涮鍋湯底就必揀麻辣啦,真係要讚下個湯底,食得出係足料淆過既,絕對唔係得死辣👍湯底本身已經有粟米,油揚同牛肉,正🥳火鍋配料用QR code落單,效率好快兼冇漏過單😆特別推介海鮮,海蝦、鮮魚片、蜆等都好新鮮!另外墨汁墨魚滑好彈牙!肉類方面,雖然我地揀左最平既餐,但牛肉絕對唔失禮,肥瘦適中🫶🫶飲品唔係雪櫃自己拎㗎,係落單餐廳沖!竟然會有檸茶同香芋奶茶等等,夠晒特別👏甜品最後仲可以一人揀一樣雪糕,除左movenpick, dreyer, 仲有kitkat 雪糕批👍

台灣麻辣牛肉涮涮鍋

火鍋配料