2022-04-29
好耐無幾個人一齊出去食晚飯啦!幾個人火鍋就最正,特別今次食既這間火鍋店,無限時走,一個價錢,住你食,超正啊😃👛每位$338 ,首先有小食:炸甜薯、酥炸薯條、炸大腸、鮑汁雞腳、蟹籽沙拉等!推薦炸甜薯,外脆內軟😀之後有五款刺身,帶子刺身好大粒好鮮甜,其他也不錯😍😍己經 ready 入主食雞煲😉點了小辣寵寵雞煲,正到無朋友,香味撲鼻,加埋豬皮、牛柏葉、水魷係勁真,個雞煲醬汁好惹味,任食任加😍😍😍我都追加左😝已經開啟了瘋狂食野mode, 再來一個豪食海鮮併盤,有蟶子、蠔、元貝、龍躉片、大蝦、大蜆等,勁豐富😉唔止量多,品質也有保證,新鮮海鮮😽再有一個豪食牛肉併盤:8款靚牛,潮汕五花趾、吊龍伴、手切牛頸脊、熊本雪花一口牛、美國SRF和牛三角肉、澳洲封門柳,澳洲M5和牛肩胛肉、美國SRF和牛板腱肉🐮🐮以上兩個火鍋併盤都只係一部分,再有任點其他火鍋料,勁推薦超多肉汁既牛丸、雲吞墨魚滑,鮮蝦滑等等✌️✌️✌️飽到飛起,早一天預訂還送燉湯😀任飲非酒精飲品🥤🧃店員很友善,上菜也很快!冇得輸😚😚😚為食火鍋公司地址:觀塘創業街13號
墨魚滑,鮮蝦滑等等✌️✌️✌️
飽到飛起,早一天預訂還送燉湯😀
任飲非酒精飲品🥤🧃
店員很友善,上菜也很快!
冇得輸😚😚😚
為食火鍋公司