平時日式Omakase就食得多😋是晚有人搞搞新意思為韓迷Be製造咗個特別晚上--去品嚐呢間全港首間嘅韓式扒房嘅STEAK OMAKASE🥩🥩真心有驚喜呀😍. 嚟到已經沉醉喺燈光情調感十足嘅環境之中🌹加埋優質服務+高質素食材!約會嚟食飯簡直perfect呀💕我哋先點咗支店長推薦嘅✨GOHEUNG YUJA WINE $400 嚟乾個杯先❤️柚子味容易入口!一邊微醺一狀態享用美食更加分🥂. ✨CNY STEAK OMAKASE $720@位食燒肉之前會先上咗✨傳統前菜(Be多次追加咗佢哋自家醃製嘅泡菜😀勁新鮮好食!!)✨季節沙律 ✨宮廷料理九節板!!滿桌蔬菜色彩繽紛奪目😍食得開心又健康😍再上牛味濃郁且入口滑溜嘅✨生牛肉他他 & 正宗口味嘅✨韓式蒸蛋!跟住主角熟成肉拼盤出場啦🤩🤩分別有✨熟成美國肉眼 ✨熟成牛舌 ✨熟成帶骨牛小排 ✨熟成韓國五花肉‼️‼️熟成牛嘅美味指數真係唔可以睇少🤭比普通牛肉更重牛味兼質感更軟熟!當中Be最愛牛小排嘅入口溶化口感💗另外食韓燒唔少得嘅五花肉堅係油脂豐富又惹味!包埋生菜同醬汁同食!正‼️整個烤肉過程由專人以專業手法幫忙燒應記一功👍🏻燒得剛好火喉令肉肉滋味發揮到極致👍🏻
✨CNY STEAK OMAKASE $720@位
食燒肉之前會先上咗✨傳統前菜(Be多次追加咗佢哋自家醃製嘅泡菜😀勁新鮮好食!!)✨季節沙律 ✨宮廷料理九節板!!滿桌蔬菜色彩繽紛奪目😍食得開心又健康😍再上牛味濃郁且入口滑溜嘅✨生牛肉他他 & 正宗口味嘅✨韓式蒸蛋!跟住主角熟成肉拼盤出場啦🤩🤩分別有✨熟成美國肉眼 ✨熟成牛舌 ✨熟成帶骨牛小排 ✨熟成韓國五花肉‼️‼️熟成牛嘅美味指數真係唔可以睇少🤭比普通牛肉更重牛味兼質感更軟熟!當中Be最愛牛小排嘅入口溶化口感💗另外食韓燒唔少得嘅五花肉堅係油脂豐富又惹味!包埋生菜同醬汁同食!正‼️整個烤肉過程由專人以專業手法幫忙燒應記一功👍🏻燒得剛好火喉令肉肉滋味發揮到極致👍🏻然後再上✨韓式年糕餃子湯 !湯底入味得嚟又唔油膩!仲有脹卜卜足料餃子同煙韌年糕😝最後仲有✨韓式米酒Tiramisu🍰甜而不膩!特別得嚟又好食!
整體嚟講😊我哋一致認為呢餐晚餐好滿足👏🏻👏🏻너무 맛있어요‼️다음에 만나요‼️