2023-02-17
高性價比放題火鍋 必食爆漿糍粑~~~生日月份要黎個連環慶祝活動,第一彈就係同家人黎尖沙咀放題黎個大滿足!~~~湯底選擇幾多,我地三心兩意,最後選擇咗鴛鴦鍋,推薦滋潤非常嘅清湯解膩雪梨蘋果豬骨鍋同好適合冬天食嘅美顏花膠竹絲雞鍋,啱曬愛美嘅靚靚們。除此之外仲有啲好得意嘅選擇,例如喇沙海鮮鍋。~~~佢哋嘅飲品選擇都好豐富,桂花烏龍、自家珍珠奶茶、台灣人參烏龍、清酒梅酒啤酒等等,好多平時少見嘅選擇。~~~等緊野食嘅之後驚肚餓,仲可以出去自助區攞d熟食,台式肉燥撈飯好高質,仲有椰汁糖水飲,麻辣小龍蝦帶香濃花椒味,亦都係熱門之選,怕小朋友扭計仲有夾糖糖區比佢地玩,好貼心。~~~🥢火鍋料方面值得推介嘅都有好多,澳洲羊肉片無腥味而且羊肉重。荷包魷魚仔同水魷魚彈牙彈牙的,台北鴨血滑溜非常,仲有好多特色火鍋料,粟米貢丸、🦆鴨肉丸、紫羽衣甘藍等等,新意十足。面類方面,個人心水選擇就係刀削麵、波菜麵、新竹米粉等等,全部都係唔多見嘅選擇。~~~🍧甜品方面,Häagen-Dazs竟是任食,雲呢拿曲奇同比利時朱古力,狂食回本不是夢,不過個人encore得最多卻是外脆內軟,滿滿黑糖香氣嘅爆漿糍粑,熱氣但卻令人欲罷不能
~~~
🍧甜品方面,Häagen-Dazs竟是任食,雲呢拿曲奇同比利時朱古力,狂食回本不是夢,不過個人encore得最多卻是外脆內軟,滿滿黑糖香氣嘅爆漿糍粑,熱氣但卻令人欲罷不能。
牛站(駅)麻辣火鍋放題
尖沙咀加連威老道2-6號愛賓商業大廈1樓102號舖