一向好鍾意食雞翼,呢日去好期待嘅雞翼主題餐廳Wingman食特色雞翼😍呢度超多雞翼味道選擇,真係會選擇困難症發作😂 雞翼係用法國無激素走地雞,比較健康!我哋揀咗Sharing Platter嘅Loads O’ Birds,有24隻雞翼,可以揀4款口味,仲有2個配菜同2杯飲品。新加坡辣蟹味食得辣必叫呢隻味!好香蒜味,蒜粒加蔥花,辣辣地好惹味!四川酸辣醬見到個味好特別想試下!個味好似酸辣粉咁,唔會好辣,少少酸味更醒胃,值得一試。日本蜂蜜芥辣呢款無想像中咁重芥辣味,反而係蜂蜜味重啲,甜甜哋,係大眾化口味。花雕醉雞本身以為係凍食,原來呢隻味係熱食嘅,有酒味但唔係太重,有啲杞子同汁,稍為鹹啲。三重松露薯條即炸薯條配黑松露、松露油同松露蛋黃醬,幾香脆,點醬食very good!菠菜甘藍沙律點一個沙律菜食下,菜幾新鮮,配埋芝麻醬一齊食更好味。飲品叫咗fresh lemonade同凍檸茶,清爽解渴。呢度仲有90分鐘雞翼放題,好吸引,好多味道揀,雞翼控要試下!

新加坡辣蟹味
食得辣必叫呢隻味!好香蒜味,蒜粒加蔥花,辣辣地好惹味!

四川酸辣醬

日本蜂蜜芥辣

花雕醉雞

三重松露薯條

菠菜甘藍沙律
點一個沙律菜食下,菜幾新鮮,配埋芝麻醬一齊食更好味。

飲品叫咗fresh lemonade同凍檸茶,清爽解渴。