2019-03-01
上司請食飯,去左藍妹私心一直想試既「The Stadium」。環境好寬敞舒適,座位好多,就咁目測應該有至少30張枱。水杯大大隻,有趣。—作為一個午餐,真係唔平,藍妹絕對唔捨得自己一個黎食個lunch。😱—忌廉薯仔白豆湯藍妹聽到是日餐湯好特別(個名唔肯定係咪咁),忍唔住加左錢試下。有時好奇心會帶來非一般既體驗,藍妹好鐘意呢個湯呢。😍因為有薯仔同豆蓉既關係,個湯非常濃稠。每一啖都食到比較粗糙既白豆蓉,相比起好幼滑既湯,呢種口感藍妹都好鐘意呢。😊—炸魚薯條 Fish & Chips 呢個係同事食既,見到賣相好得就影低。食左一小舊,炸得唔錯,粉唔會厚,魚亦冇好重既雪味。😗—免治羊肉肉醬寬麵 Lamb Bolognese呢個係藍妹叫既。有follow開藍妹都知好鐘意食羊肉,仲要覺得愈騷愈正!😂今次呢個麵滿足到藍妹唔同既願望,藍妹好鐘意食寬麵,口感更好,亦可以咀嚼耐啲。😚免治羊肉好騷啊,岩哂藍妹!😜肉醬既份量好多,去到最後啲肉醬食唔哂。😅—Rosemary Lemonade唔太知Rosemary係咩味,不過Lemonade既味就好重,幾好飲。藍色令藍妹覺得落左藍蝶花汁。🤔—價錢一定唔平嫁啦,不過個
—
有時好奇心會帶來非一般既體驗,藍妹好鐘意呢個湯呢。😍
因為有薯仔同豆蓉既關係,個湯非常濃稠。
—
呢個係同事食既,見到賣相好得就影低。
食左一小舊,炸得唔錯,粉唔會厚,魚亦冇好重既雪味。😗
—
呢個係藍妹叫既。
有follow開藍妹都知好鐘意食羊肉,仲要覺得愈騷愈正!😂
免治羊肉好騷啊,岩哂藍妹!😜
肉醬既份量好多,去到最後啲肉醬食唔哂。😅
—
藍色令藍妹覺得落左藍蝶花汁。🤔
—
價錢一定唔平嫁啦,不過個湯同羊肉已經令藍妹覺得值回票價。😉