餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2017-06-16 1029 瀏覽
全港無人唔識 既米線專門店可以話係香港人飲食界既代表作唔講唔知 我食米線大大話話都超過20間但講到湯底 我都係比較鍾情譚仔三哥因為呢間既三哥酸辣湯底 係最吸引我既地方 第二間做唔到既 就係呢樣出色既地方今日我黎到不坊介紹下啲旅客食幾樣首選推介首先我會介紹大家既小食係呢味蒜泥白肉 呢間基本上係考刀功 一片片薄薄 加上啲蒜泥 真係好野味😋😋😋第二樣叫尖椒皮蛋 皮蛋加上口水雞既汁 每一舊都辣辣地 又出奇地彈牙第三樣 最出色既土匪 雞翼呢味米線就係三哥酸辣 自問食到辣既人 不況挑戰下大辣😆😆😆
全港無人唔識 既米線專門店
可以話係香港人飲食界既代表作