2021-11-05
放工經過太子見到有間越南餐廳未食過😙😙又見Meun幾吸引就入去試下😝店內光線十足,空間都幾大,而枱面上會見到店舖既烹調方法,仲有佢地用心秘製既三款越式醬料,好吸引😍😍香茅雞翼撈檬份量十足,我一個人都食唔哂🤣再配上酸辣汁簡直一流👍🏻越食越開胃😝而且雞翼大隻得黎又juicy 💦越式鹹菜腐竹胡椒豬肚湯配油香飯好重胡椒味,啱啱秋冬既季節暖暖身😂😂豬肚幾爽口又帶點油脂🤤味道唔錯,飯就好似海南雞油飯咁幾香😝D24榴槤炸彈外皮炸得好酥脆而且粉漿一d都唔厚🤩一咬落去d榴槤就已經爆出黎,榴槤又香又濃🤤🤤忍唔住要食多件😝真心推介❤️火五特式鳳爪鳳爪好爽口又好入味😙而酸辣度調配得啱啱好,唔會太過辣😝真係越食越上癮停唔到口啊😋😋咸檸梳打同青檸梳打都係必點😍消暑得黎又清爽,咸咸地又帶點酸🤤
香茅雞翼撈檬
越式鹹菜腐竹胡椒豬肚湯配油香飯