2005-04-21
今日去食lunch, 叫左個set lunch, 四十零蚊有飯有drink共5款可選, 我選了一個"鮮茄香草烤原隻羊膝肉醬炒意粉"同一個"鮮茄肉醬聖子焗飯", 餐飲可以跟西瓜汁或咖啡茶, 再order一個炸大腸$25個杯西瓜汁好快就到, 果然真係新鮮即榨, 好甜好有果味, 又大杯好鬼正!! 個原隻羊膝果然真係好大隻, 大隻到個伙記要另外比多一隻碟比我載住, 個d肉煮得有d過火, 所以有d鞋但好在都未un, 不過真係啖啖肉好大隻, 個d肉醬就少左d唔夠撈意粉, 個意粉就煮得硬身左d, 但係都可以接受.炸大腸都好大碟下, 但係就好鬼肥, 不過食得就唔怕啦, 食啦!!聖子焗飯個肉醬汁其實都同羊膝個肉醬係一樣的, 但係聖子焗得過火, 搞到又un又硬, 唔好食啦! 但係個肉醬撈落白飯真係好正, 令人不禁食多兩啖! 店內service不錯,反應快, 裝修比尖咀分店好得多, 不過冷氣超強勁, 小心!!