又係teatime ~ 今日去左香港銅鑼灣皇冠假日酒店 Club @28 食crossover tea set x SOFINA 柚香淨白下午茶。呢排唔知點解好多crossover afternoon tea ~ 實在太吸引了。Club@28我已經不是第一次去了,記得上次去,主題是芒果仲夏下午茶,食物不太好吃,服務還可以。因為當天打風,所以景色不太宜人。今次就有驚喜,本來要坐吧枱,後來有位置,侍應主動幫我們調位,十分細心,值得一讚!原來窗邊位置風景還不錯,有舒適感覺,遠望跑馬地馬場,十分寬敞,沒有壓迫感。 兩位用的Club @28 x SOFINA 柚香淨白下午茶(星期一至五 $418 / 兩位;星期六、日及公眾假期 $448 / 兩位),每天 2:30pm 至 5pm 供應兩位tea set 送兩套試用裝換領劵及購物禮劵,憑劵到銅鑼灣崇光百貨 SOFINA 專櫃即可換領一套三件高保濕淨白套裝(價值港幣350元),並可作港幣50元購物禮劵使用。先睇下相鹹點今次幾好食,鵝肝有驚喜好味,牛肉算軟熟,雞肉串辣辣地,good~😍😍😍😍😍甜點呢,芝士撻好味😍,朱古力蛋糕、鬆餅、布甸還可以。唯一不

兩位用的Club @28 x SOFINA 柚香淨白下午茶
(星期一至五 $418 / 兩位;
星期六、日及公眾假期 $448 / 兩位),
每天 2:30pm 至 5pm 供應

先睇下相

甜點呢,芝士撻好味😍,朱古力蛋糕、鬆餅、布甸還可以。唯一不明白是洋甘菊奶凍,一d甜味都無,似藥油味😱

Cocktail 🍸 好飮,vodka 荔枝酒配搭不錯,藍色好靚!👍🏻👍🏻👍🏻

今次介紹到呢道,下次再一齊食正野