2023-04-25
🌸上次試完ATUM Restaurant嘅Fusion餐廳,今次再試埋佢地集團旗下另一間西日Fusion餐廳🤩 MUTA Restaurant🥳 餐廳裝修係日式簡約榻榻米設計,配搭柔和燈光,室外氣氛都變得好和諧,好適合一家大細假日黎聚餐🙆🏻♀️👍🏻-𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐞𝐰 食評 🐟果酸三文魚·帶子刺身薄片 $138熱情果醬舖滿刺身薄片,熱情果嘅酸甜更加襯托出刺身嘅鮮甜味,呢種刺身食法小編覺得好新鮮特別🤩-🥩焦糖麥芽黑啤燉和牛面肉 $238和牛面肉好鬆軟,好有牛味👍🏻雖然用左焦糖麥芽黑啤燉制,但係食落唔會好甜,反而有啖啖黑啤味散發出來👍🏻推薦❗️-🥞巧克力班戟 $118班戟分量好足夠,好重蛋香味🤩 而家滿滿嘅士多啤梨,非常香甜,配搭朱古力醬真係好夾🙆🏻♀️🥰-📍 MUTA Restaurant by ATUM @mutarestaurant 尖沙咀彌敦道132號美麗華廣場1期地庫B131號舖-環境:🌸🌸🌸🌸味道:🌸🌸🌸🌸服務:🌸🌸🌸🌸衛生:🌸🌸🌸🌸性價比:🌸🌸🌸🌸-#hkfoodie #foodbitxh #foodbitxh_tst #hkeat #hkig #hkfood #hkgir
𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐞𝐰 食評
味道:🌸🌸🌸🌸
服務:🌸🌸🌸🌸
衛生:🌸🌸🌸🌸
性價比:🌸🌸🌸🌸
#hkfoodie #foodbitxh #foodbitxh_tst #hkeat #hkig #hkfood #hkgirl #香港美食 #instafood #hkfoodblogger #打卡美食 #instamood #香港好去處 #打卡餐廳 #相機食先 #香港美食指南 #香港美食日記 #香港美食推介 #香港打卡 #餐廳推介#假日好去處 #香港必吃 #香港美食 #香港好去處 #尖沙咀美食 #香港探店 #香港旅遊攻略 #mutarestaurant #美麗華廣場 #美麗華美食 #miraplacehk #atumrestaurant