2023-05-08 67 瀏覽
📌 吃扒 再次推薦吃扒🤣今次係晚餐時段去,質素仍然覺得好surprise!!吃扒什扒(煎蛋,豬扒、牛扒、雞扒、煙肉、司華力腸 ) $88簡直是食肉獸的標配美食🤭🤭,咩種類都食到😆各扒類都好入味!.熱熔芝士新西蘭牛柳 $88 上次食咗肉眼扒,今次就是新西蘭牛柳😻 烤制的火候都掌握的很好,肉質鮮嫩不柴,肉很厚,但入口很嫩,一定要趁熱吃!熱熔芝士好香,錦上添花,必試!.繼續都係飲經典黑牛同白雪公主,即係雪糕配可樂/雪碧,好爽🤪.店面雖然不大,但裝潢門面卻依然滿足了西式的精緻風格。餐廳仲播放經典香港舊歌,經典香港風味十足🥹扒套有餐包、飲品、甜品也算物超所值,差點吃不完,順便一提,湯品係連埋有好多湯料,甚至有大大嚿嘅肉😍😍!餐湯有中湯同紅湯,紅湯係經典羅宋湯,有菜有肉🥰中湯係豬骨湯。 📍:旺角豉油街108地舖🚆:油麻地站步行約8分鐘#foodie #foodlover #foodstagram #hkfood #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodlover #chinesefoods #香港美食 #香港打卡 #打卡美食 #油麻地美食
📌 吃扒

再次推薦吃扒🤣
今次係晚餐時段去,質素仍然覺得好surprise!!

簡直是食肉獸的標配美食🤭🤭,咩種類都食到😆各扒類都好入味!
熱熔芝士新西蘭牛柳 $88
繼續都係飲經典黑牛同白雪公主,即係雪糕配可樂/雪碧,好爽🤪

📍:旺角豉油街108地舖
🚆:油麻地站步行約8分鐘