2024-03-23 1472 瀏覽
旺角行完街就要醫肚,被【吃扒】紫色西式門面吸引了🥰拉開紫色趟門,彷如走入懷舊西餐廳般😍,復古西式裝修,有花樣年華的感覺❤餐牌選擇都多,除左扒類,仲有意粉等主食可以揀呢👍🏻~🥩吃扒什扒配薯菜+$18熱溶芝士🧀▪煎蛋,煙肉,魚柳,牛扒,雞扒,豬扒▪食肉獸最愛😍😍,超豐富呢!!鐵板滋滋聲,店員將熱溶芝士倒上什扒上,好誘人🤤!!熱溶芝士濃郁醇香,配薯條或扒類一流👍🏻。點蒜蓉汁,🧄蒜味濃香,有另一番滋味!🥣羅宋湯+$20的餐湯酸甜香濃蕃茄味🍅,湯料豐富,係想念的味道~🍗水牛城雞翼外皮香脆,雞肉嫩滑,酸甜香辣,惹味可口呢!🥗凱撒沙律食左甘多肉,要食沙律平衡下🤭巴馬臣芝士香濃,沙律菜清爽,口感味道豐富~🍹雪糕菠蘿冰一次過滿足兩個願望😏雪糕香甜加上香甜菠蘿特飲🍍,解渴舒爽。🍸露絲瑪莉紅茶梳打無糖飲料,有微微紅茶味,清爽解膩!👍🏻
旺角行完街就要醫肚,被【吃扒】紫色西式門面吸引了🥰

餐牌選擇都多,除左扒類,仲有意粉等主食可以揀呢👍🏻~

🥩吃扒什扒配薯菜+$18熱溶芝士🧀
▪煎蛋,煙肉,魚柳,牛扒,雞扒,豬扒▪
食肉獸最愛😍😍,超豐富呢!!

鐵板滋滋聲,店員將熱溶芝士倒上什扒上,好誘人🤤!!
熱溶芝士濃郁醇香,配薯條或扒類一流👍🏻。

點蒜蓉汁,🧄蒜味濃香,有另一番滋味!

🥣羅宋湯
+$20的餐湯
酸甜香濃蕃茄味🍅,湯料豐富,係想念的味道~

🍗水牛城雞翼
外皮香脆,雞肉嫩滑,酸甜香辣,惹味可口呢!

🥗凱撒沙律
食左甘多肉,要食沙律平衡下🤭
巴馬臣芝士香濃,沙律菜清爽,口感味道豐富~

🍹雪糕菠蘿冰
一次過滿足兩個願望😏
雪糕香甜加上香甜菠蘿特飲🍍,解渴舒爽。

🍸露絲瑪莉紅茶梳打
無糖飲料,有微微紅茶味,清爽解膩!👍🏻

• 吃扒什扒
2024-03-15 387 瀏覽
話說好耐都冇鋸扒,又想食啲平民啲嘅價錢,之後途經旺角,見到外面裝修得咁靚,門口環境主要由紫色搭配,以門口有個大玻璃望入去,見入邊環境亦都裝修得格外有特色,有種古典的味道,而且一望餐廳名,見到吃扒,諗都冇諗就入去試一試。🥰🥰入到去環境非常之有特色,無論係餐具,定係掛喺天花板嘅燈,都睇得出用咗心機去裝修以及挑選,令到我坐落去都特別有氣氛以及格調餐牌有好多款選擇,包括有小食、意粉、飯類、當然唔少得嘅有鐵板餐,以及唔係鐵板嘅西餐主菜,而我今日咁想食扒類,當然係試試佢嘅鐵板餐吧😜😜首先我挑選咗第一份係特選肉眼扒配薯菜(9oz)$188,另外我加了$25套餐,當中包括有餐包、湯、一杯飲品以及一杯雪糕。通常到嘅時候,都好有誠意,因為仲係暖暖哋,唔會又硬又到,而測湯有兩款可以選擇,包括豬骨湯,以及羅宋湯,而我挑選羅宋湯,入邊都好足料,好好味。扒類方面,一上到枱,侍應即刻為我淋上熱辣辣嘅黑椒汁,當汁淋上鐵板上,我除咗聞到好香嘅味道之外,而且亦滿足我鋸扒嘅感覺、渣渣嘅聲音,更好回味!令我意想不到嘅係牛扒真係非常之厚,而且都我切開佢嘅時候,當時我嗌五成熟,真係煎得非常之完美,完全滿足咗我蜀道嘅要求。而且牛扒

扒類方面,一上到枱,侍應即刻為我淋上熱辣辣嘅黑椒汁,當汁淋上鐵板上,我除咗聞到好香嘅味道之外,而且亦滿足我鋸扒嘅感覺、渣渣嘅聲音,更好回味!令我意想不到嘅係牛扒真係非常之厚,而且都我切開佢嘅時候,當時我嗌五成熟,真係煎得非常之完美,完全滿足咗我蜀道嘅要求。而且牛扒食落去無巾,亦都非常之腍。我當時心諗好彩冇加飯或者意粉,因為一塊扒已經非常之飽肚。🤭🤭配菜方面估唔到都好出色,包括有西蘭花、蘿蔔、薯條、仲有啲粟米洋蔥等等。我最欣賞就係佢嘅西蘭花,以前食開嘅都係會有好嘈青味或者凍冰冰,但今次食落去竟然完全冇,而且係熱嘅,令我食到唔夠口喉🤣🤣🤣

而另一個鐵板餐,我叫咗雜扒餐$196,另外再加咗意$5,以及$20套餐,當中包括餐廳20飲品。雜扒方面上到菜亦是好出色。啲食物多到成座山咁,再淋上熱辣辣嘅黑椒汁,亦都覺得非常之滿足而習扒係包括魚柳、牛扒、豬扒、雞扒、煙肉、司華力腸、煎蛋以及一些配菜,真係非常之豐富,出邊食嘅雜扒餐都冇咁多款式,而且每一款都係非常美味。配菜方面,亦包括咗薯條、蘿蔔、西蘭花等等。🥰🥰

飲品方面,如果冇加特飲同飲,只係需要加$3 ,以甜品方面送上嘅唔係普通雪糕,而係沖繩鹽味雪糕, 10分特別,就好似依家餐廳一樣咁特別。

整體嚟講呢間餐廳真係非常之值得食,除咗扒類價錢唔係昂貴之外,扒類都非常之有質素,而且好大塊,食落口仍然食到有扒嘅味道。而且環境方便,播放着有特色嘅音樂以及有特色嘅裝修環境,令到食落去更加開心整體嚟講喺旺角區食到咁優質嘅餐廳真係非常之難得😍😍
2024-03-14
2天前 0 瀏覽
係旺角街頭,隱藏著一間令人驚喜餐廳——吃扒。雖然位置好似唔係咁就腳,但成晚都不停有人入座。🐥羅勒香草忌廉海龍王意大利飯 ($198)呢個意大利飯真是名副其實既「海龍王」,首先有一大塊炸魚柳,大虎蝦、蝦、蟹籽、魚肉、蜆肉同雜菌,啖啖都有豐富嘅海鮮飯煮得啱啱好,唔會太硬又唔會太軟。鎖住海鮮鮮味,特別是大虎蝦,肉質緊實。🐥 燒紐西蘭羊扒拼虎蝦配炸椰菜 ($168)紐西蘭羊扒2塊肉汁豐富,冇羊羶味。虎蝦同樣肉質緊實。炸椰菜薄脆香口🐥水牛城雞翼 ($72)雞翼外皮酥脆,內裏多汁,配上略帶辣味醬汁,開胃🐥餐湯羅宋湯濃郁的番茄味道,牛肉同蔬菜,湯的濃稠度適中,幾中意🐥甜品心太軟朱古力蛋糕軟,內裏的朱古力醬則是濃郁且柔滑,甜而不膩。

🐥羅勒香草忌廉海龍王意大利飯 ($198)

🐥 燒紐西蘭羊扒拼虎蝦配炸椰菜 ($168)

🐥水牛城雞翼 ($72)
雞翼外皮酥脆,內裏多汁,配上略帶辣味醬汁,開胃

🐥餐湯羅宋湯
濃郁的番茄味道,牛肉同蔬菜,湯的濃稠度適中,幾中意

🐥甜品心太軟朱古力
蛋糕軟,內裏的朱古力醬則是濃郁且柔滑,甜而不膩。
2024-07-16 0 瀏覽
呢間光線無咁暗,用咗搶眼嘅紫色,同樣走懷舊優雅風。大門內牆身有個很懷舊的電話擺設有復古嘅風格。嚟到呢度最出名嘅除咗有特色生酮餐椰菜飯,仲有熱熔芝士系列,店員會即場用火燒,倒入熱熔芝士,算係噱頭。熱熔芝士紐西蘭牛柳配薯菜試咗五成熟,牛柳鹹味突出,加入大量淡淡熱熔芝士中和返少少。吃扒什扒配薯菜(魚柳,煎蛋,豬扒、牛扒、雞扒、煙肉、司華力腸〉味道尚可。 升級左套餐有餐包、湯、飲品同甜品 。羅宋湯味道啱啱好,有基本嘅椰菜、紅蘿蔔等。餐包係傳統扒房嘅包質地,如果唔想普通食本地牌子嘅朱古力雪糕,可以升級心太軟。

熱熔芝士紐西蘭牛柳配薯菜
試咗五成熟,牛柳鹹味突出,加入大量淡淡熱熔芝士中和返少少。

味道尚可。

升級左套餐有餐包、湯、飲品同甜品

2024-07-13 0 瀏覽
一向都無寫評既習慣,所以我無特意影相,食完真係忍唔到唔上黎講,已經一路食一路講緊唔得喎,搞咩呀,點解仲會有人黎,真係博啲客黎一次唔會返轉頭,唔想再有人比出面啲食評同介紹呃左🫤鐵板西冷:落單時打算要3成,但個員工話最少要5成都知出事,真係出事,無味既😶,難怪其實好多評佢係大件,但無咩人話好食😔辣番茄意粉:明顯係將意粉烚定先,到有人落柯打就撈個醬☹️餐飲:凍檸茶➡️原杯放棄,茶底一啲茶味都無,真係好難做到😅

辣番茄意粉:明顯係將意粉烚定先,到有人落柯打就撈個醬☹️

餐飲:凍檸茶➡️原杯放棄,茶底一啲茶味都無,真係好難做到😅
2024-07-08 68 瀏覽
旺角真係一個好熱鬧嘅地方到晚餐時間周圍都難搵位我哋行遠少少去咗豉油街嗰邊見到有間餐廳主打食扒就試吓我哋點咗:🌟 熱熔芝士紐西蘭牛柳配薯菜 (10oz) $206熱熔咗嘅芝士🧀喺係你面前加嘅睇見已經流定口水🤤而跟餐嘅汁係食嘅時候點嚟食牛柳好淋,有牛味,配上芝士同黑椒汁簡直一絕!👍🏻🌟 吃扒什扒配薯菜 $196非常大堆頭嘅雜扒餐有魚柳、牛扒、豬扒、雞扒、煙肉、司華力腸、煎蛋扒類煎得夠乾身,魚柳外脆內軟,再加埋司華力腸同煎蛋,大滿足+$5 可以要飯/意粉,我冇加到,已經飽到食唔晒!+$20 可以轉套餐,有餐湯及飲品+$25 轉套餐,有餐包、餐湯甜品及飲品🌟 餐包暖笠笠,軟熟,附牛油餐湯可以揀羅宋湯/中式豬骨湯推介!羅宋湯!
旺角真係一個好熱鬧嘅地方

🌟 熱熔芝士紐西蘭牛柳配薯菜 (10oz) $206
熱熔咗嘅芝士🧀喺係你面前加嘅
睇見已經流定口水🤤
而跟餐嘅汁係食嘅時候點嚟食
牛柳好淋,有牛味,配上芝士同黑椒汁簡直一絕!👍🏻

🌟 吃扒什扒配薯菜 $196
非常大堆頭嘅雜扒餐
有魚柳、牛扒、豬扒、雞扒、煙肉、司華力腸、煎蛋
扒類煎得夠乾身,魚柳外脆內軟,再加埋司華力腸同煎蛋,大滿足

+$5 可以要飯/意粉,我冇加到,已經飽到食唔晒!
+$20 可以轉套餐,有餐湯及飲品
+$25 轉套餐,有餐包、餐湯甜品及飲品

🌟 餐包暖笠笠,軟熟,附牛油
餐湯可以揀羅宋湯/中式豬骨湯
推介!羅宋湯!
吃扒什扒配薯菜
吃扒什扒配薯菜
2024-07-06 33 瀏覽
港式扒唔一定要配嘈雜既扒房, 哩隻夢幻紫同港式鐵板營造左種對比感,令人印象深刻。鐵板就係要滋滋聲, 出哂煙, 然後聞到陣香味, 就係最吸引之處。肉眼扒大塊有厚度, 切落去夠腍身, 但唔會係鬆肉粉個隻鬆散。薯菜墊底煎得更香口, 要讚下佢個黑椒汁夠香濃辣辣地好惹味。除左扒之外哩度仲有飯/意粉, 牛油果軟殼蟹飛魚子意粉都唔錯, 好多蟹籽口感幾好, 不過都係食扒滿足感大D!!+$$轉餐有個湯同野飲, 中湯係豬骨湯。野飲露絲瑪莉紅茶梳打好特別, 味道清淡梳打好爽, 條rosemary味道好出, 幾解膩。
薯菜墊底煎得更香口, 要讚下佢個黑椒汁夠香濃辣辣地好惹味。

+$$轉餐有個湯同野飲, 中湯係豬骨湯。
2024-07-04 37 瀏覽
忽然之間想吃西餐,想起這裏的價錢比較便宜,質素又不錯,便來到這裏。水牛城雞翼$72,份量有六隻,每隻都外表香脆,內裏肉汁豐富,加上表面的酸甜汁醬,令到這個雞翼非常惹味。煙三文魚牛油果水牛芝士沙律$118,煙三文魚的煙燻味道香濃,水牛芝士的質地有點像豆腐,牛油果和火箭菜都非常新鮮,加上香味十足的橄欖油,這個前菜非常健康又好味。吃扒雜扒配薯菜$196,魚柳、煎蛋、豬扒、牛扒、雞扒、煙肉、司華力腸。大部份都是肉類,非常適合生酮飲食的愛好者,其中以豬扒和牛扒的味道最為十足。雪糕紅豆冰跟餐$17 。紅膽軟腍可口,加上花奶份量十足,再配合雲呢拿雪糕,這個飲品非常有香港特色。紅桑子Hoegaarden$58,來自比利時的Hoegaarden。帶點花的香氣,非常配合吃扒這類食品。

2024-07-01 48 瀏覽
今晚約了後天家人一起吃飯,如果吃中菜,一定很多人,便選擇了吃西餐。網上搜尋一輪之後,選擇了地點方便的旺角。熱熔芝士紐西蘭牛柳配薯菜10安士$206另加$25轉為套餐,包括餐包、湯、甜品。牛柳上枱的時候,侍應會將芝士倒在牛柳上面,芝士香味濃郁,混合軟腍可口的牛柳,加上鐵板的熱力,頓時令到牛柳的味道層次更加豐富。餐包帶點微暖,軟糯可口,加上牛油更加美味。餐湯,可選中式或西式餐湯,羅宋湯的味道香濃,酸酸甜甜,非常開胃。跟餐甜品另加$28改為心太軟雪糕。心太軟內裏的朱古力味道香濃,混合雲呢拿雪糕一起吃,就更加美味。啤酒$68,跟餐$48,份量十足的啤酒,是吃扒類食品的最佳伴侶。

網上搜尋一輪之後,選擇了地點方便的旺角。

熱熔芝士紐西蘭牛柳配薯菜10安士$206
另加$25轉為套餐,包括餐包、湯、甜品

餐包帶點微暖,軟糯可口,加上牛油更加美味。

跟餐甜品另加$28改為心太軟雪糕。

2024-06-30 34 瀏覽
今餐去咗一間位於旺角豉油街嘅懷舊西餐廳扒房食dinner, 行過已經被佢嘅紫色外牆吸引咗眼球 👀👀👀 離遠已經望到,紫色好sharp, 加上一張長木椅,好有新派歐陸感,可以坐低打打咭先食嘢 😂😂😂 𥚃面裝修亦配合到歐陸感,有少少似細個時同屋企人去鋸扒嘅感覺~ 😇😇😇 睇埋餐牌就係食嗰d, 似曾相識~ 😂😂😂 當中亦加入新元素,唔駛諗啦,點咗2款 set dinner試試佢 :1.)鐵板熱溶芝士紐西蘭肉眼扒 🥩🥩🥩 medium rare, 扒質鮮軟,配上白色嘅芝士汁,味道唔錯禾~ 😋😋😋 同之前睇食評有好大落差,可以平反~ 😂😂😂2.)鐵板雜扒 🍖🍗🥩🥓🍟🍳🐟 🥦🍅好多嘢食呀,基本上諗得到嘅都有,海陸空齊晒,一碟有10樣嘢鋸,好足料,適合食肉獸及肚餓人仕 😃😃😃 我哋2個食唔晒呀,太飽了~ (多油咗,似足以前嘅扒房鐵板餐,有d滯肚感,可以少返d油就好🧐🧐🧐)⭐️⭐️⭐️ 有4款汁選擇 :黑椒、蒜茸、洋蔥、紅酒汁~⭐️⭐️⭐️ 加$15 有湯、餐包及飲品🫕🫕🫕

⭐️⭐️⭐️ 有4款汁選擇 :黑椒、蒜茸、洋蔥、紅酒汁~
⭐️⭐️⭐️ 加$15 有湯、餐包及飲品🫕🫕🫕

• 話梅鹹檸七
  • 熱熔芝士紐西蘭牛柳配薯菜
2024-06-28 36 瀏覽
呢間餐廳入面嘅裝修有啲懷舊嘅感覺,而且環境唔會太嘈雜,以第一次體驗嚟講鍾意呢間餐廳嘅環境,如果想搵間坐得舒服傾偈嘅餐廳,又唔想太貴,呢間應該係唔錯嘅選擇!❤️吃扒雜扒配薯菜🥩$196呢個雜扒餐真係超級豐富,竟然一個餐可以有齊8樣嘢,超誇張!嗰八樣嘢分別係魚柳🐟、煎蛋🍳、豬扒🐷、你要牛扒🐮、雞扒🐔、煙肉🥓、司華力腸、薯菜🍟,真係超級誇張!好彩佢每一樣嘢嘅份量都唔算真係超多,男仔大食啲嘅都應該食得晒嘅🤣🤣熔岩芝士紐西蘭牛柳配雪菜10oz 🐮$206熔岩芝士醬汁上枱真係好震撼!啖啖濃郁芝士醬汁,邪惡得來又唔會太過膩~10oz 嘅紐西蘭牛柳,份量真係好多,佢哋嘅牛柳上枱都好厚切,口感好好!鐵板晚餐有五款醬汁可以揀,包括黑椒汁、蒜蓉汁、洋蔥汁、紅酒汁、熱溶芝士(+$18),建議大家加$25轉做套餐,咁就有齊餐包🥐、湯🥣、甜品🍧、飲品🥤,超級豐富!

吃扒雜扒配薯菜🥩$196

熔岩芝士紐西蘭牛柳配雪菜10oz 🐮$206

2024-06-28 21 瀏覽
西冷牛扒配薯菜(9oz)5成熟 $188🥜巨大size,大過鐵板🥜肉質有彈性,肉味都好重,啖啖肉🥜黑椒汁惹味,最中意環節係拎紙巾擋住自己,然後將醬汁倒落鐵板轉餐 +$25 包括餐包,湯,甜品豬骨湯 羅宋湯 雲呢拿雪糕燒紐西蘭羊扒拼虎蝦配炸椰菜花 $168🥜羊扒都可以簡熟度(7成),一d都唔柴,好香羊味🥜虎蝦大大隻跟餐朱古力心太軟🥜隱藏食法:加個跟餐雪糕一齊食👍🏻特飲 +$17 露絲瑪莉紅茶梳打(無糖)特飲 +$17雪糕紅豆冰🥜有驚喜,有椰子味雪糕係頂意粉+$5🥜好中意個意粉,係懷舊扒房嘅煮法,就咁食無加醬汁都好食
西冷牛扒配薯菜(9oz)5成熟 $188
🥜巨大size,大過鐵板
🥜肉質有彈性,肉味都好重,啖啖肉

轉餐 +$25 包括餐包,湯,甜品
豬骨湯 羅宋湯
雲呢拿雪糕

燒紐西蘭羊扒拼虎蝦配炸椰菜花 $168
🥜羊扒都可以簡熟度(7成),一d都唔柴,好香羊味
🥜虎蝦大大隻

跟餐朱古力心太軟
🥜隱藏食法:加個跟餐雪糕一齊食👍🏻

特飲 +$17 露絲瑪莉紅茶梳打(無糖)

特飲 +$17雪糕紅豆冰
🥜有驚喜,有椰子味雪糕係頂

意粉+$5
🥜好中意個意粉,係懷舊扒房嘅煮法,就咁食無加醬汁都好食
2024-06-24 57 瀏覽
🪩港式懷舊情懷🪩-老媽子有飯局 得我同老竇🥸去揾食 靈機一觸 我帶佢去咗間懷舊風餐廳 等佢重温年青時光😜-🥩雜扒配薯菜 $201細細個去鋸扒 首選大件夾抵食嘅鐵板雜扒 老竇照板煮碗嚟一客 材料大堆頭 有魚柳有扒 再加煙肉🥓煎蛋🍳同司華力腸 想再飽啲可以跟白飯🍚/意粉🍝 signature moment係席前倒醬汁用白色餐巾🧻擋煙嗰種儀式感🥳 煙霧迷漫加上鐵板發出嘅吱吱聲 餐廳不停播放懷舊金曲 老竇都唔知幾好mood😆😆-🦐燒紐西蘭羊扒拼虎蝦配炸椰菜花 $168🍮朱古力心太軟晚餐surf and turf食材組合配椰菜花 貼近年青人對生酮飲食嘅要求🤩 跟餐甜品竟然係心太軟👏 流心效果唔錯 温潤柔軟又夠甜度-🍨西班牙咖啡 +$17🍨黑牛 +$17-📍 Chiba 吃扒旺角豉油街108地舖 #旺角美食 #香港美食 #香港必食 #香港探店 #香港打卡 #香港旅遊 #香港必喝 #旺角探店 #香港打卡 #香港好去處 #旺角推薦食品
🪩港式懷舊情懷🪩

🍨黑牛 +$17

📍 Chiba 吃扒
旺角豉油街108地舖

2024-06-23 32 瀏覽
想吃傳統香港鐵板餐很多人都會想到那幾間比較有名的,但其實這間的鐵板也是挺出色的,而且選擇又比較多!吃扒什扒配薯菜(196元)這裡的什扒比普通的更豐富,料更足!加上了龍脷柳,德國腸取代了平常比較廉價的食物,其他扒類都全部都有,如牛扒,豬扒和雞扒,更有煎蛋,而煙肉更是有兩大塊的!整體份量非常足,一次過滿足到你吃肉的感受!而且肉都是厚切,亦有煎香,最後配上蒜蓉汁一起吃,非常惹味!牛油果軟殼蟹飛魚子意大利粉(138元)意粉亦挺有驚喜的,大大份,上面又加上了飛魚子來提鮮和增加口感,軟殼蟹炸得外脆內嫩的,牛油果是半個的份量。將牛油果切碎跟飛魚子和意粉一起拌勻,吃起來既又意粉本身的奶香味,又有牛油果綿滑的口的,又有魚子爆裂的口感!水牛城雞翼(72元)這個吃起來不太像水牛城味,不過味道挺好的,感覺是加的BBQ醬,而雞翼炸得外脆內嫩,有肉汁,亦很大隻!套餐(25元)多5元多了餐包和雪糕,性價比還可以的!

吃扒什扒配薯菜(196元)

牛油果軟殼蟹飛魚子意大利粉(138元)

水牛城雞翼(72元)

套餐(25元)
多5元多了餐包和雪糕,性價比還可以的!

2024-06-18
2024-06-22 37 瀏覽
𓈒𓏸 ⛅🍹 𓂂𓈒𓏸享受這份這‬放慢時間的愜意 *ೄ被紫色外牆吸引,今天我同朋友就選了呢間餐廳慢慢晚餐聊天✨🔅 熱焰芝士紐西蘭牛柳配薯菜嫩滑多汁的紐西蘭牛柳,搭配芝士,恰到好處的鹹香,滑嫩的牛柳多汁,好食🔅 羅勒香草忌廉海龍王意大利飯有好多大虎蝦、蟹籽、魚肉、蜆肉、雜菌,鮮味好夠😍口感層次分明!❤️特別推薦火焰雪山! 火焰雪山係經典港式舊式甜品,已經買少見少,所以一見到有呢個甜品就一定要試吓!外面鋪滿蛋白 入面就係一個海綿蛋糕夾住朱古力雪糕 旁邊仲有雜果所以一凍一熱真係幾特別 而且唔會太甜!
𓈒𓏸 ⛅🍹 𓂂𓈒𓏸享受這份這‬放慢時間的愜意 *ೄ

被紫色外牆吸引,今天我同朋友就選了呢間餐廳慢慢晚餐聊天✨

🔅 熱焰芝士紐西蘭牛柳配薯菜

🔅 羅勒香草忌廉海龍王意大利飯

特別推薦火焰雪山!
所以一凍一熱真係幾特別 而且唔會太甜!

2024-04-22
  • 火焰雪山