餐廳: 火水爐冰室火鍋
資訊:

2020-11-21 60 瀏覽
上網見到依間餐廳超級得意,裝修全部都係老香港嘅特色,一於過嚟朝聖下,順便打下卡啦!一嚟到樓下,真係好似去咗五60年代嘅香港咁,裝修超級用心、勁特別🤩例如有好多懷舊嘅poster、舊風扇、就連依度嘅枱枱登登都係模擬返舊香港嘅情景,真係好似去咗大排檔打邊爐咁,但重點係依度嘅環境好乾淨,嘢食亦都好好食,最緊要係飲食啊🌟價錢好抵,我哋叫左雪花黃牛花膠火鍋放題套餐湯底叫咗特濃花生🥜沙嗲花膠鍋真係超級龍,湯底又大大嚿嘅花膠,超級足料!你買呀我哋仲叫咗好多和牛叫咗超級超級多嘅肉類,全部肉質都好鮮嫩,超級滿足嘅一餐😆澳洲雪花和牛安格斯牛頸脊美國頂級和牛黑毛豬肉片大蝦、生蠔、扇貝、生菜🥬呢度嘅海鮮全部都好新鮮,特別係生蠔,真係勁有鮮味❤️

價錢好抵,我哋叫左雪花黃牛花膠火鍋放題套餐
湯底叫咗特濃花生🥜沙嗲花膠鍋

真係超級龍,湯底又大大嚿嘅花膠,超級足料!
你買呀我哋仲叫咗好多和牛
叫咗超級超級多嘅肉類,全部肉質都好鮮嫩,超級滿足嘅一餐😆

澳洲雪花和牛
安格斯牛頸脊
美國頂級和牛
黑毛豬肉片

大蝦、生蠔、扇貝、生菜🥬
呢度嘅海鮮全部都好新鮮,特別係生蠔,真係勁有鮮味❤️