2024-12-29 1385 瀏覽
好難得咁約咗一大班朋友,當一齊做冬,咁我哋就一早book定呢間娛樂場。因為之前朋友介紹話都唔錯,所以就嚟試吓。依度就真係好有氣氛,嗰種感覺係好開心,亦都好熱鬧,當時亦都有live Band喺度唱緊歌,感覺好正。live Band唱歌嗰個女仔都唱得真係幾好聽,佢哋三個夾埋都好有默契,好投入,令整個環境氣氛升溫👍🏻開頭就諗住有個地方食吓嘢,飲吓酒,聽吓歌,估唔到佢哋啲食物質素都好高,佢嗰啲川椒魚,串燒,樣樣都真係幾好食,呢個係我出乎意料之外嘅。😋我哋又有嗌啤酒亦都有嗌白酒,咁就好開心咁享受咗一個好好嘅夜晚。同場仲會有唔少人上台唱歌作為挑戰,我嘅朋友都上咗去唱歌,估唔到啲人唱歌都真係好勁,真係好好聽,休息完,又玩又有得唱,咁好嘅環境,我覺得呢度可以再嚟🥳
2024-12-20