曾經食過佢嘅旺角分店,今日行開嚟銅鑼灣見到呢度都有一間,特別欣賞佢嘅當飯係即叫即整,有個透明大玻璃睇住烹調嘅過程👍🏻溫泉蛋蟹肉胡麻豆腐沙律清新又飽肚嘅選擇,豆腐相當滑嫩,淋上蛋汁嘅濕潤加上沙律菜嘅清爽,感覺健康度爆棚,最後必須稱讚佢嘅蟹籽同埋松葉蟹肉相當夠味,直接為前菜恰當地加上鹹鮮。👍🏻鮪魚雙魚卷一客四卷,鮪魚好鮮又唔腥,面頭灑上少少青絲入口清新一點,裡面放上呑拿魚蓉,口感實淨,餐廳嘅卷物多樣化,可以一試。👍🏻溫泉蛋松葉蟹肉釜飯賣相極為一流,加上食蟹嘅季節一到,蛋汁撈上蟹肉確是鮮甜。上枱先用漏斗計時,焗一分鐘,繼而開蓋食一淡試試鹹淡度,小編就額外加左燒汁攪拌一下。底部的飯焦,可以加入熱茶,紫菜攪拌而食返碗茶漬飯。👍🏻串燒燒西京豬頸肉串好夠味,豬肉肉質軟嫩, 邊位燒得香脆,油花充分;汁燒墨魚串超大隻,來得彈牙又帶點咬口,帶點的醬汁燒過後份外滋味;香辣醬燒翠肉瓜滿是汁水,香辣度適中;甘薯串香甜得來口感好軟,入口綿綿;冬菇串調味較淡。👌🏻日本舞茸天婦羅一客四件,性價比不算太高,味道中規中矩。炸粉較重,不過口感極酥脆!餐牌如下

👍🏻溫泉蛋蟹肉胡麻豆腐沙律

👍🏻鮪魚雙魚卷