2009-07-07
五月姐姐生日,所以一齊去松屋食buffet興祝當時滿座,我地要坐著路口位首先特別一提.根本英俊先生態度非常好,坐落時先幫我地預備一盤刺身,好正姐姐生日他送我地一支香檳,因為我地唔喝得酒,他就送給是他自己私人的一瓶雞骨茶同送左一幅畫比我地,他的畫寫下祝福姐姐生日大??,我們感謝這份心意當晚傾得好開心,重主動請我們食芝士蒸扇貝,焗三文,搞到我地食得勁開心至於食物方面:我地兩次來到沒有我最愛之一芝麻雞翼換左餃子雞亦最初第一次餃子雞亦來到我地好愕然望落去極其焦黑,隨後一個員工見到已經拿走就係呢個時候.我哋因為坐較近cashier位置,姐姐聽到它們講緊乜留神聽到根本英俊同他們員工在爭端.討論餃子雞亦焦黑因為鹵水的問題之後根本英俊來解釋,確實雞亦黑是鹵水問題最後還不錯,它們換個兩隻新的餃子雞亦表皮香脆,是金黃色,比之前好上百倍然而第二次再order時,d餃子雞亦恢復原狀同樣極其焦黑,姐姐說非常失敗此外D炸蠔,蠔味濃郁,卻是炸過火又乾又硬我最愛的串燒許多縮左水,滋味大失原意,不是太出色講真吃任食知道質素不能同日本料理相比既串燒同專門店當然有一段距離la但是我既至愛羊扒,雞翼,雞軟骨好味呢度總體叫做及
當時滿座,我地要坐著路口位
之後根本英俊來解釋,確實雞亦黑是鹵水問題
此外D炸蠔,蠔味濃郁,卻是炸過火又乾又硬
我最愛的串燒許多縮左水,滋味大失原意,不是太出色
講真吃任食知道質素不能同日本料理相比既
串燒同專門店當然有一段距離la
但是我既至愛羊扒,雞翼,雞軟骨好味
呢度總體叫做及格