2022-09-14
假期特別想飲番杯,行到三角公廁附近,見到依間都幾多人幾熱鬧,即本行入去試一試!店家寬敞、叫多幾個三朋知己黎都冇問題!食物款式眾多,最後請店員推介給我們~❤️燒脆魚肉鯇魚腩 ($55)店家利用自家製醬料烹調、濃味掛上啖啖肉、非常吸引及香口。店家燒得剛剛好,肉質脆滑!❤️香辣肉碎焗娃娃菜 ($58)依道菜既精髓係配料夠唔夠多!店家準備大量的配料鋪滿娃娃菜之上,慢焗出香噴噴的香辣味及香蔥味!味道一流!好食!❤️秘製黃金香蒜茄子王 ($48) & 燒秋葵 ($28)香蒜茄子王同樣要夠多配料!配到滿滿就好美味!一啖蒜蓉一啖茄子!味道衝擊味蕾,超級開胃,完全食上癮,停唔到口!燒秋葵,師傅慢燒得好乾爽,食落脆口入味!❤️燒特級牛舌芯 ($68)估唔到依到係採用厚切牛舌芯、配上自家製醬料,保留牛舌芯的彈性、食落唔會覺得硬、反而係保留左牛舌的軟熟;經過慢熱、掛上濃烈醬汁,超級美味!上面幾款都係店員必食推介,我覺得都冇介紹錯,的確幾好味,CP值都幾高!
食物款式眾多,最後請店員推介給我們~
燒脆魚肉鯇魚腩
❤️燒脆魚肉鯇魚腩 ($55)
香辣肉碎焗娃娃菜
❤️香辣肉碎焗娃娃菜 ($58)
秘製黃金香蒜茄子王, 燒秋葵
❤️秘製黃金香蒜茄子王 ($48) & 燒秋葵 ($28)
燒特級牛舌芯
❤️燒特級牛舌芯 ($68)