2010-01-04
小妹生日 朋友們貼心地係我想去好耐既松屋訂左位一行八人 四男四女 正值青春期既大家(這個說法有點牽強)梗有相當食力啦!我地先苦後甜啦~先講魚生!有d唔對路喎,,,三文魚一般,味道不夠濃,又不肥美,蒙眼吃的話應該吃不出是三文魚,但尚可接受 tuna魚有筋既!!!不妙 仲有少少冰味總之就唔掂啦!唔食好過食!再講野飲,我心諗,任飲應該唔會差得去邊掛,,但呢到既野飲認真唔掂.蘋果綠茶既綠係科學怪人腦漿既綠@@都係一罐罐既安全d其他野就正路啦!串燒真係好好食!燒牛肩肉又juicy又夠牛! 食得出係貴野呀!其他好似係雞翼呀,豬,羊都好出色,特別係個羊脾!我地成班食肉獸一手羊脾一牛牛肩肉,癲哂!普通既菇呀,瓜呀都燒得好正!夠哂水份,我到而家都諗唔到係點做到既,因為我好憎食菜都猛咁食呀!炸物!!!小朋友至愛!又海鮮卷呀,又炸餃,食到我地好興奮!手卷,sushi都唔錯,但畢竟唔係buffet既主打食品至於個烏冬真係好正呀,個湯底好甜,又係手打烏冬,牛肉仲好好味tim!所以小妹我都單刀食左兩碗甜品係四款不同口味既雪糕 食左咁多野,都夠皮啦!睇在超正串燒同烏冬份上過關!
一行八人 四男四女 正值青春期既大家(這個說法有點牽強)
梗有相當食力啦!
我地先苦後甜啦~
先講魚生!有d唔對路喎,,,
tuna魚有筋既!!!不妙 仲有少少冰味
總之就唔掂啦!唔食好過食!
再講野飲,
我心諗,任飲應該唔會差得去邊掛,,但呢到既野飲認真唔掂.
蘋果綠茶既綠係科學怪人腦漿既綠@@
都係一罐罐既安全d
其他野就正路啦!
串燒真係好好食!
燒牛肩肉又juicy又夠牛! 食得出係貴野呀!
炸物!!!小朋友至愛!又海鮮卷呀,又炸餃,食到我地好興奮!
手卷,sushi都唔錯,但畢竟唔係buffet既主打食品
所以小妹我都單刀食左兩碗
甜品係四款不同口味既雪糕 食左咁多野,都夠皮啦!
睇在超正串燒同烏冬份上
過關!