2013-02-09
今次係第二次去啦!!因為要成二百幾蚊一個人..所以唔可以成日去但係絕對物超所值!!必食既牡丹蝦刺身!個身就咁食..個頭可以揀炸/煲面豉湯/煲粥(加$30)今次要左一個粥..另外兩隻就炸個粥好鮮甜好足料..加錢係值得既!炸果兩個頭好鬆脆好香..正!另外三文魚腩刺身都係唔可以唔食..今次同爸爸同妹妹去叫左兩客如果唔係仲有好多好野未食..會再叫多D!! 赤貝刺身都好食..好爽..但有點腥..加小小wasabi就冇問題鹽燒牛舌好香好林..都係第二次食了!火灸芝士焗生蠔好抵好正! 48蚊有兩隻有D粟米係入面..好香..連我好憎食生蠔既人都鐘意!冷稻庭手打烏冬好得意..有隻奄春蛋做個汁..美中不足既係D烏冬份量得好小..三個人每人得三小啖..如果有得加底就好啦XDDDD烏冬好彈牙好滑..大力小小SHU到落喉嚨係咁咳0_0"最後個雪糕都好正..又香又滑..有芝麻,紅豆,抺茶揀..一份有三球每個員工既服務態度都好好..食7點..唔BOOK位都OK..但晏小小既BOOK定就最好啦全程個經理都好主動問客人既需要..又幫你介紹好野..真係唔話得我食量好細..唔岩食放題..但二百蚊既放題既質素一定冇可能比得上
因為要成二百幾蚊一個人..所以唔可以成日去
但係絕對物超所值!!
必食既牡丹蝦刺身!
個身就咁食..個頭可以揀炸/煲面豉湯/煲粥(加$30)
今次要左一個粥..另外兩隻就炸
個粥好鮮甜好足料..加錢係值得既!
炸果兩個頭好鬆脆好香..正!
另外三文魚腩刺身都係唔可以唔食..
今次同爸爸同妹妹去叫左兩客
如果唔係仲有好多好野未食..會再叫多D!!
鹽燒牛舌好香好林..都係第二次食了!
火灸芝士焗生蠔好抵好正! 48蚊有兩隻
有D粟米係入面..好香..連我好憎食生蠔既人都鐘意!
冷稻庭手打烏冬好得意..有隻奄春蛋做個汁..
美中不足既係D烏冬份量得好小..
三個人每人得三小啖..如果有得加底就好啦XDDD
D烏冬好彈牙好滑..大力小小SHU到落喉嚨係咁咳0_0"
我食量好細..唔岩食放題..但二百蚊既放題既質素一定冇可能比得上山葵..
我寧願逐碟計錢..俾多少少錢..去享受真正既美食! 下次帶埋媽咪去試!
原諒我只係識講好香好正好滑~
成晚都掛住食..冇空餘時間影相XD