2018-07-14
今日阿哥請食飯,真係好啦🤡佢問我想食咩....突然好想食韓燒又可以俾個機會阿哥服侍我👸🏻,烤肉俾我食😋去番依間之前同朋友黎過韓國料理。食物幾有質素,而且價錢又唔貴-一入門口,聞到香噴噴 職員安排左座位,我地開始發功了💪🏼為左依一餐,lunch time 剩係食左麥皮ja-放題種類多,有超過70 款選擇分類有:燒肉(牛、豬、雞、魚)、海鮮、韓國料理,例如:泡菜煎餅、人蔘雞湯、炒粉絲等等+$38 還可升級有熊本霜降和牛、什錦海鮮拼盤、黑毛豬腩等等。十分吸引😍-食韓國菜的時候,一坐低一定會有幾小碟的前菜最先奉上,除左必定出現泡菜外,仲有涼伴波菜、芽菜等等涼拌前菜吃來爽口開胃-最愛既牛肉都有很多款選擇喔有牛肋骨肉、肉眼扒、牛仔骨、牛舌等等。我們點了數款來試試,用料很新鮮每款都很值得推介我們最愛的是❤️熊本霜降和牛肉味濃郁,煙韌帶爽、厚薄適中,每塊都充滿咬口❤️皇者牛排骨肉質較堅韌富彈性、韌中帶爽❤️肉眼扒肉質相對較紮實、肉質含油花軟嫩❤️黑毛豬腩油脂分佈平均,口感軟綿-海鮮方面有青口、海蝦、魚柳、帆立貝、魷魚🦑❤️海鮮新鮮, 魷魚爽口、魚柳雪白滑溜不用額外的調味,吃得出爽甜既味道-兩兄妹大滿足😍
佢問我想食咩....突然好想食韓燒
又可以俾個機會阿哥服侍我👸🏻,烤肉俾我食😋
一入門口,聞到香噴噴
職員安排左座位,我地開始發功了💪🏼
為左依一餐,lunch time 剩係食左麥皮ja
放題種類多,有超過70 款選擇
涼拌前菜吃來爽口開胃
最愛既牛肉都有很多款選擇喔
有牛肋骨肉、肉眼扒、牛仔骨、牛舌等等。
我們點了數款來試試,用料很新鮮
每款都很值得推介
我們最愛的是
❤️熊本霜降和牛
肉味濃郁,煙韌帶爽、厚薄適中,每塊都充滿咬口
❤️皇者牛排骨
肉質較堅韌富彈性、韌中帶爽
❤️肉眼扒
肉質相對較紮實、肉質含油花軟嫩
❤️黑毛豬腩
油脂分佈平均,口感軟綿
海鮮方面
有青口、海蝦、魚柳、帆立貝、魷魚🦑
❤️海鮮新鮮, 魷魚爽口、魚柳雪白滑溜
不用額外的調味,吃得出爽甜既味道
兩兄妹大滿足😍