.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🎄 𝑪𝒉𝒓𝒊𝒔𝒕𝒎𝒂𝒔 𝑻𝒓𝒆𝒂𝒕𝒔 & 𝑻𝒆𝒅𝒅𝒚 𝑩𝒆𝒂𝒓𝒔 @ 🌟 PHI Coffee & Pancake《👽食神大媽食西餐》.💁‍♀️ 圖片展示美食:Deep Sea Lobster Submarine Sandwich HKD 185Festive Lobster Risotto HKD 165Santa Claus Saving Bears in the Snowfield HKD 152Bearis Chocolate HKD 58Godiva Chocolate Wine Coffee HKD 58.🥳 人氣好旺嘅PHI又開新分店啦!今次位於九龍灣MEGABOX嘅呢間新分店,非常之打卡able呀!因為超級多啤啤熊擺設,加上最近充滿聖誕嘅裝修,節日氣氛超級濃厚呀!!!.🥖 餐牌上面有好幾款之前無嘅龍蝦美食,當然要即刻試吓啦!打頭陣先嚟一個「深海中的龍蝦潛艇」,即係龍蝦包呀!龍蝦肉塞滿包包,調味得宜,麵包鬆軟,一齊食真係好味!.🦞 另一款就係「紅噹噹龍蝦義大利飯」,龍蝦肉好鮮味,義大利飯煮得剛剛好,每一啖都有濃郁嘅龍蝦醬
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💁‍♀️ 圖片展示美食:
Bearis Chocolate HKD 58

🦞 另一款就係「紅噹噹龍蝦義大利飯」,龍蝦肉好鮮味,義大利飯煮得剛剛好,每一啖都有濃郁嘅龍蝦醬汁,同龍蝦肉完美地融合,不論係當正餐定係當小食都非常滿足!

Festive Lobster Risotto

🥞 甜品當然要試佢最出名嘅疏乎厘PANCAKE啦!餐牌上有期間限定嘅時令節日推介「聖誕老人拯救雪地裏的小熊」,即刻叫黎試下!聖誕老人同鹿鹿嘅糖膠造型好可愛,仲有超多啤啤熊造型嘅餅乾,令人忍唔住狂打卡。PANCAKE有足足三塊肥大嘅,鬆軟動L。配上空氣感爆滿嘅鮮忌廉同埋水果,口感好豐富。

🐻 至於飲品就當然要試下都係節日推介嘅「小熊的朱古力泡泡浴」,淨係個外觀已經好吸引啦!熊形餅乾好得意,朱古力味道超濃郁,飲落超順滑。

Bear‘s Chocolate

🍫 另一杯就係酒香濃郁嘅「Godiva朱古力酒咖啡」,含有酒精嘅咖啡夠特別!飲落去朱古力嘅甜味同酒精嘅香濃完美地融合在一齊,享受到獨特嘅滋味。

Godiva Chocolate Wine Coffee

🌟 餐牌設計真係好有誠意,真係款款都好可愛又好味,咁多啤啤熊嘅裝修設計真係非常之吸引。各位寶寶一定要趁聖誕黎呢間咁有節日氣氛嘅分店試吓呀!❤️

📍 九龍灣宏照道38號企業廣場5期MegaBox 5樓3-4及9號舖
☎️ +(852)2337-3133
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️