2018-11-05 137 瀏覽
雖然我係一個只食到bb辣嘅人,但又好鬼死鐘意食台式麻辣火鍋,一知道石塘咀開咗呢間,即刻要求老細帶我嚟食,食完之後我倆都覺得好滿意,仲異口同聲話一定會繼續嚟食添menu都算有好多嘅選擇湯底揀咗麻辣(中辣)&素湯底,麻辣個味有7成似台灣嘅無老鍋,好興奮呀,無時間飛轉台灣去食,嚟呢到食都止到癮。素湯底係無得頂,有蟲草花/粟米/節爪/蜜棗等等,令到個湯好甜好潤,連我老細都連飲3碗湯安格斯牛,好夠肉味又夠冧,正花枝丸併蝦丸,超級大粒,超級彈牙,蝦丸入面仲要真係有蝦架9菜餃併午餐肉茶甫餃,午餐肉餃真係好特別,值得一試脆骨鯇魚腩,好大碟呀,仲好脆添,魚啲肉味亦都好濃9肚魚,呢個唔會難食嘅,我自己一個食晒食碟黑栢葉,有個提示俾你,灼10秒就食得,好貼心呀唐生菜,嘩!大碟到呢五花茶,好似我媽咪煲嗰啲呀,好好好好飲最後送嘅甜品,好感動,我最鍾意食芋圓架喇,食到一點滴不漏,都不如幾想問下可唔可以食多碗添
menu都算有好多嘅選擇

安格斯牛,好夠肉味又夠冧,正
花枝丸併蝦丸,超級大粒,超級彈牙,蝦丸入面仲要真係有蝦架
9菜餃併午餐肉茶甫餃,午餐肉餃真係好特別,值得一試
脆骨鯇魚腩,好大碟呀,仲好脆添,魚啲肉味亦都好濃
9肚魚,呢個唔會難食嘅,我自己一個食晒食碟
黑栢葉,有個提示俾你,灼10秒就食得,好貼心呀
唐生菜,嘩!大碟到呢
五花茶,好似我媽咪煲嗰啲呀,好好好好飲