其實我好少寫食評,但呢間真係忍唔住要提一提。一早打去,email 去試下早一日book lunch time 露天枱,話fully booked ,明白的,walk in 入去問可不可以去露天枱,佢話一早full book 左所以只可食45mins. 我都話OK,因為想同媽咪朋友有靚景食lunch。 Pizza 唔夠crispy, 海膽意粉係好食亦夠 Al dente,  麵包是免費亦好食,是對得起價錢,但係 Waiter的態度好一般,亦求其,Italian resterant 一般style 係rustic, 但一定係nice。佢係由頭到尾black face, 我想點 clams pasta, 一句mono-tone mode話 " we don't have clams today"..... 最勁係,一開始就講大話,全個時段occupancy 不到一半,咁當然冇要我準時走⋯⋯我非常懷疑佢一開始話fully book 既真確性,我覺得你可以講如果有人等,就要 45min 交枱 ,就唔係一次就set 45分鐘。
斯佩爾特小麥沙律伴水牛芝士 with Buffalo Mozzarella and Sessional Vegetables
Pizza Burrata 手工水牛芝士、番茄、車厘茄、羅勒披薩
2021-11-18