2023-12-25 341 瀏覽
🙏特別想寫段信息讚下大公館嘅食物同員工服務態度我24/12去大公館食晚飯 首先員工會主動幫我地斟茶換碟同有禮貌 環境都好舒服 唔講都唔知原因都有八年 裝修都仲好新食物方便 我同朋友二個人食唔得多 但員工會耐心介紹比我地有乜啱食我地叫咗 醉鮑魚 龍井雞 雞湯翅 麻香萵筍 煎焗白鱔 同楊枝甘露 每一樣食物都有水準 感覺廚師係認真製作 熱食夠熱夠獲氣 凍盤夠入香味 醉鮑魚酒香配合到鮮味 白鱔夠肥美香口 龍井雞好似慢煮咁滑 調味啱啱好 昇華咗原材料嘅味道 一流👍當日亦到見到隔離枱客人無理嘅要求 當值經理同埋陳總廚嘅回應係專業嘅同時 亦令人不會感覺得有壓力 係令人舒服嘅 我見兩位都無令客人難做 服務係非常出色同令人尊敬🙏🙏最後臨走忍唔住問咗大廚拎卡片 期待下次再光臨 我亦想下次帶我家人 朋友嚟大公館再試新做舊式中菜 希望可以再吃好西🥰
🙏特別想寫段信息讚下大公館嘅食物同員工服務態度