2024-02-02 298 瀏覽
➰前排公司好多野做忙到飛起,日日都OT,有時間比較得閒,就同屋企人一齊食返餐好既,呢間餐廳係媽媽介紹,早前佢朋友推介既,呢間係紅磡既契爺鮮入圍煮,地點易搵又方便,呢間餐廳既店員都好有禮貌又細心,👐🏻入門口已經諗好食啲乜,即刻極速落單🫰🏻原條大花膠雞湯鍋🔽🔽🔽🔽🔽就係比呢個鍋吸引住,用原條既花膠,佢既湯底非常濃郁,而且仲有服務架,呢個鍋會有職員係我地面前剪花膠,然後仲要切埋隻雞睇住佢幫我地整,咁全套既服務好少有,再講呢個鍋試左一啖真係好味,有好多花膠,仲可以養顏添阿🔚手打鮮蝦丸🔽🔽🔽🔽🔽呢間餐廳真係好用心,做野唔係求其架,呢度每一粒都係手打,好巧時間同功夫,面我就鐘意手打,因為有一種自家製地道既感覺阿🔚水魷魚🔽🔽🔽🔽🔽試過真係好好食,好大塊好滑,食落口仲好彈牙爽口,新鮮指數爆分🔚頂級安格斯PrimeA牛小排🔽🔽🔽🔽🔽好靚既牛,出得去打邊爐就一定要食既,呢一份牛肉係好靚,好滑好嫩,脂肪較少,牛肉既肉質部位就好多,滾一滾就食得🔚手切紐西蘭法法式羊架片🔽🔽🔽🔽🔽而呢度既羊架片都好好食,佢既羊味剛剛好唔會太穌,仲要係靚既羊架片,脂肪同肉都好平均🔚
原條大花膠雞湯鍋🔽🔽🔽🔽🔽
手打鮮蝦丸🔽🔽🔽🔽🔽