2017-04-05
試左椰子牛奶蛋白,好淡椰子味,好淡牛奶味,只有蛋白味。綠豆沙好杰,唔係人人都會喜歡。其他芝麻糊,木瓜雪耳係正常。 但有位綠色長髮幫我地落單既小姐,佢既服務態度真係好惡劣。一行埋黎佢就已經好唔耐煩,態度極差,落單要"慢慢地"同佢講因為佢會跟唔到同好混亂,繼而就燥底。我地落單時想改一樣甜品,佢就即時黑面好似要佢零分重作咁。 最後都係落漏左一樣甜品,但佢就不停係旁邊碟碟不休,類似話"我唔知有咩落錯囉" 其實你咁不滿自己既工作,如果情況許可的話,不如你考慮下轉工? 無謂留係度辛苦自己,辛苦客人。 如果係咁既食物質素,但要受D咁既服務態度。我寧願去澳牛俾人鬧。起碼佢有食物質素搭救。Guys, don't waste your money on this terrible customer service. Even the food is not worth it.