2023-10-30 2714 瀏覽
琴日星期日同fd兩個人去食,中午walkin無位,5點早了10分鐘排就入到。話係某網路紅人觀眾入座有優惠價格同送了大頭海蝦。食物種類多,每款食物size較小可以試到多d種類食物,飲品同甜品種類亦好多,但係,1.上菜慢,坐低即落單,第一轉落的魚生20分鐘才到,呢個時候個場只坐了一半多d的客,第二轉落的部分食物到臨走時才到2.張枱真。係。好。細,要就住落單驚佢d野一次過來無位擺,去大瀛喜食時並無呢個煩惱3.無裝骨/垃圾容器,食完收碟慢,食左個半鐘時已完全無人收碟,任由我地d空碟堆疊到成張枱都係4.天婦羅唔比汁5.一開始知道雪蟹去殼有期待,平時去殼麻煩又哂時間,但結果就未曾見到好似網路紅人片中咁肥美的蟹肉6.圖片只供參考,軟殼蟹得腳,但落單名稱同圖片就無提,水信玄餅完全係另一樣野7.某女侍應員工態度幾差,令人感覺係茶記侍應,一定只係咁啱琴日心情差比起其他放題食物飲品種類係多,但個體驗就差d,食放題都係想食得爽,但係呢度食完心情幾複雜

但係,
4.天婦羅唔比汁