2021-07-05 332 瀏覽
分享一下小小見聞價錢:熟客應該都知道識食一定食5:00-7:00,因為7點前走只係108另收加一,食物又夠多款式選擇, 所以cp值好高。刺身方面覺得一般,因為要加錢既關係,個人認為除非真係好鍾意食,否則唔需要特意加購火鍋:火鍋湯底有三款選擇,可以自取湯底打邊爐,分別係壽喜燒、豬骨湯、四川麻辣湯,當天我們選用四川麻辣湯,坦白講味道偏鹹但冇麻辣味,如果唔係鼻可以聞到有麻辣味完全唔覺得係麻辣,最後我地要加水再另外狂落蔬菜後先變成好好味既湯底。火鍋料方面款式數量還可以,除了牛和豬既火鍋片都太肥外,都沒有太伏。另外火鍋料不是提供一個食物種類一個食物夾,導致食物夾比其他客完夾有醬料既食物後會痴住好多醬汁,當你需要夾其他食物時會造成污染,特別當下既疫情環境中,覺得餐廳唔夠細心。飲品:飲品櫃唔夠凍有點可惜,比較特別既飲品係花草,因為天氣熱所以冇試,不知道水平如何,但花茶款式好多燒烤:燒烤種類多,但燒烤爐表面望上去好恐怖,感覺食物超過牛油紙邊邊碰到爐就唔敢食環境:裝修唔錯但地下好似「痴立立」
分享一下小小見聞

價錢:

火鍋

飲品:

燒烤:

環境:
裝修唔錯但地下好似「痴立立」