去居酒屋,自自然地叫杯High Ball嘆下! 自然威士忌,梳打水加冰,好溫和,飲飲下,都唔知飲左幾多杯!日本白象拔蚌刺身原條肉質彈牙,鮮甜,好食到唔想停豆腐鰻魚天婦羅第一次食這菜式, 呢款菜式我仔超喜歡, 食左兩碟,豆腐嫩滑,鰻魚Q彈好味赤貝刺身將赤貝內臟用青瓜捲住, 好清新又爽口, 赤貝本身更加爽甜,好快KO呢碟!長茄子漬難得茄子中心茄肉結實,酸度夠晒開胃,呢碟可以由第一味菜,食到最後一味都十分夾!炸蝦加洲卷當叫呢個卷, 師傅會問你外面要芝麻還是蟹子,炸蝦卷都可以有自己的創作成分, 好有趣!北海道馬糞海胆軍艦食完呢個軍艦, 太好食, 海胆香甜,細滑,一D都唔腥,當要追加時, 已經無呢隻海胆,變左追加了韓國海胆, 食完好, 再食韓國那款, 真係高下立見!鐵火卷老公至愛, 女又鍾意食, 師傅先問我女食幾多粒, 女答1粒, 佢便將1粒不放芥辣,其他放芥辣, 師傅十分體貼! 大家食得開心原條深海池魚薄切刺身魚腩位肥美和甜美, 薄切工夫可見肉質又薄又長,好! 阿仔,老公和我好喜歡, 最精彩其實係個酸汁,酸度恰好配搭得宜,推介!其實這店午餐都好好食,又夠份量,店中各成員都十分用心,一定會多來光

日本白象拔蚌刺身原條
肉質彈牙,鮮甜,好食到唔想停

豆腐鰻魚天婦羅

赤貝刺身

長茄子漬

炸蝦加洲卷

北海道馬糞海胆軍艦

鐵火卷

原條深海池魚薄切刺身

其實這店午餐都好好食,又夠份量,店中各成員都十分用心,一定會多來光顧!
High Ball
High Ball