這個食店生意很好,食物質素只可以說正常, 地方很狹窄不過職員也有問可唔可以同人搭枱,我們說可以 ,不過服務態度,還要改善一下!我們兩個人叫一碗牛肉麵, 椒鹽四季豆,紅糟豬扒, 兩杯嘢飲! 埋單也要22x多元!牛肉麵湯唔係好夠, 想叫職員加一些湯, 前後叫咗三四次有兩個嘅男職員和女職員說可以, 係等咗半嗰鐘都沒有, 之後第五次有個中年女職員用普通話說“ 你哋兩個人分一碗麵就唔可以加湯 , 一個人就可以! "我想有沒有搞錯, 之前嘅職員話可以跟住又話唔可以, 為什麼一個人可以兩個又不可以, 我們有不是可以比唔起價錢/補錢, 為什麼不可以加湯? 碗麵乾曬點可以食呀?我們等了這麼久, 搞到一肚子氣! 既然生意這麼好 , 咁唔識做, 加多碗湯都咁斤斤計較? 我們下次也不會光顧了!

2017-08-13
30 分鐘 (堂食)